פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים שלום לכולם.. אני מחפש קבל ענקי שיספק לי ללד 3 וולטהשאלה היא כמה זמן לוקח לקבל לפרוק את כל המתחים שהוא צוור?האם אני יכול להשתמש בקבל כמו שני בטרייות אצבע?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים בשביל שקבל ישמש כ2 סוללות אצבע אתה צריך קבל בגודל חדר .. טוב .. לא חדר .. חבית
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים בשביל שקבל ישמש כ2 סוללות אצבע אתה צריך קבל בגודל חדר .. טוב .. לא חדר .. חביתלא בהכרח.יש סוג של קבלים שנקראים "Gold Cap" (אני יודע שהם מיוצרים על ידי פנסוניק, אבל יכול להיות שעוד חברות מיצרות אותם) ואלה מאפשרים לספק אנרגיה למנוע למשך פרקי זמן של עד 20 שניות (בדגמים הפשוטים יותר) ואני מניח שיש דגמים מתקדמים יותר שמספקים יותר אנרגיה למשך זמן ארוך יותר. אני מציע לך לעשות חיפוש קטן בגוגל ולראות אם אתה מוצא חומר על הקבלים האלה.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר היתי מחפש בגוגל אם היתי יודע מה לכתוב בשדה החיפוש אתה יודעGold Capיביא לי אין סוף תוצאות שלא ממש קשורות לנושא
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים היתי מחפש בגוגל אם היתי יודע מה לכתוב בשדה החיפוש אתה יודעGold Capיביא לי אין סוף תוצאות שלא ממש קשורות לנושאאם אמרתי שהקבל הוא של פנסוניק, כדאי שתוסיף את המילה הזאת לחיפוש: "panasonic gold cap"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.