עבור לתוכן

המלצה על לוח אם לפנטיום 4 - OC חזק מתוכנן.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, יש סיכוי שאני קונה מחשב בקרוב ואני סגור כמעט ב100% על כל המפרט אבל על דבר אחד אני לא וזה לוח האם.

אני מתכנן להגיע עם ה P4 2.4B שאני מעוניין לקנות למהירות של לפחות 3GHZ זה לפחות התכנון ואולי אפילו יותר "אם ירצה לוח האם"

D: אז חשבתי על הרבה לוחות כמו: ALBATRON PX845PEV PRO, ASUS P4PE, GIGABYTE GA-8SQ800 ואולי עוד כמה שמות עלו בראש. אז מה שאני מחפש זה לוח אם שאפשר לבצע בו המהרה רצינית בראש שקט ובלי יותר מידי בעיות, רצוי ביותר כרטיס קול מובנה, DDR333 לפחות ואם אפשר גם AGP 8. תקציב עד 1300 שקל - לא שאני מיליונר אבל אני יכול לקצץ במקומות אחרים אם צריך...

אז מה אתם אומרים ?

פורסם

תעביר את זה

למעבדים לוחות אם...

פורסם

EPoX 4GEA or other EPoX

פורסם

Abit BH7

תבוא אלי לפרטי אני יכול לסדר לך מחיר טוב עליו.

פורסם

אני גם הייתי על BH7 של ABIT

פורסם

או הAbit BH7

או הGA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2)

פורסם

Abit BH7

מומלץ מאוד מנסיון אישי (אני בונה מחשבים למחייתי), הלוח מגיעה בארץ עים שנתיים אחריות של היבואן הרישמי גיירוטק ולא צריך לעלות יותר מ 700 ש"ח לצרכן.

milki

פורסם

BH-7 טוב לאוברקלוק?!

מה עם האלבטרון?

פורסם

גבר גבר גבר

חכה כמה שבועות:

Asus P4C800 should be a very good board

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800/overview.htm

should be announced in 2 weeks

will probably be in Israel a few weeks after that

ראיתי מה יש עליו ולפי דעתי חכה קצת לא נראה לי שהוא יעבור בהרבה את ה1300

פורסם

לאסוס אן 4 פאזות ומנסיון ABIT יותר אמינים

אסוס זה לא מה שהיה פעם היום זה יותר מותג ואפוקס ו ABIT יותר טובים מהם באמינות וביכולות OC.

אים תיבדוק טוב תיראה שאסוס כל יום יומיים משחררים ביוסים חדשים ללוחות שלהם כוון שהם משווקים אותם לפני שהם עברו את כל הבדיקות והם אף פעם לא מושלמים לעומת חברות אחרות שמוציאות מקסימום 3-4 גרסאות ביוסים ללוחות שלהם במשך שנה שלמה ולא כמו אסוס אשר ניזקקים לתיקונים של ביוס כל כמה ימים.

תבדוק גם בשרת של אסוס ותיראה שכל יום הם משנים את הביוסים:

FTP.ASUSCOM.DE

אסוס כבר לא הלוחות.

היום המובילים באיכות וביצועים הם ABIT

http://www.abit-usa.com/

MILKI

פורסם

מחירי הCENTERWOOD גבוהים באופן נכבד (פי 1.5 לפחות) מממחיר בI845PE- בהתאם מחיר הלוח...אני צופה מחיר של 1300 ש"ח לפחות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים