עבור לתוכן

בחירת מסך רחב | 200W6CS vs 226

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כרגע יש לי מסך 17" של BENQ שבזמנו נחשב לדי טוב... FP737sD ...

כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב?

מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב?

בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050?

תודה רבה :)

אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב!

עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה]

*Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח

*Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח.

אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת?

בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..

מישהו יכול קצת לעזור לי, אני לא כ"כ מבין במסכים.

השימושים שלי הם: 15% משחקים, 50% שימוש כללי [קריאת טקסטים] 35% לצפות בסדרות [הרוב זה 16:9]

תודה לכולם !

פורסם

כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב?

רחב מתאים יותר לסרטים רחבים, רגיל בד"כ מתאים יותר לעבודה שוטפת. למשחקים זה לא משנה ממש.

בכל מקרה זה לא אקטואלי בגדלים של מעל 20" (כי יש רק רחבים). כל מסך 20"+, רגיל או רחב, יהיה עדיף מה-17" שלך, גם מבחינת הגודל וגם מבחינת שטח העבודה (רזולוציה).

מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב?

לא לוקח זמן להתרגל. אין "יותר טוב", זה בעיקר עניין של העדפה + מה שכתבתי למעלה.

בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050?

לא, אבל גם לאלה שאין, יש לרוב אפשרות לשים על רזולוציה רחבה נמוכה יותר, כך שהיחס יישמר והתמונה לא תימתח לך.

אגב, עדיף שתגיד מה התקציב שאתה מקצה למסך ומה השימושים. יש מסכי 19" ו-20" יותר טובים מהסמסונגים המדוברים.

פורסם
  • מחבר

רחב מתאים יותר לסרטים רחבים, רגיל בד"כ מתאים יותר לעבודה שוטפת. למשחקים זה לא משנה ממש.

בכל מקרה זה לא אקטואלי בגדלים של מעל 20" (כי יש רק רחבים). כל מסך 20"+, רגיל או רחב, יהיה עדיף מה-17" שלך, גם מבחינת הגודל וגם מבחינת שטח העבודה (רזולוציה).

לא לוקח זמן להתרגל. אין "יותר טוב", זה בעיקר עניין של העדפה + מה שכתבתי למעלה.

לא, אבל גם לאלה שאין, יש לרוב אפשרות לשים על רזולוציה רחבה נמוכה יותר, כך שהיחס יישמר והתמונה לא תימתח לך.

אגב, עדיף שתגיד מה התקציב שאתה מקצה למסך ומה השימושים. יש מסכי 19" ו-20" יותר טובים מהסמסונגים המדוברים.

תודה על התגובה המהירה :-*

השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, עבודות משרדיות כאלה, ופעם ב.. משחק במשחקים FPS.

אני גם רואה סדרות לפעמים על המסך מחשב...

התקציב הוא בעיקרון בערך 1600-1700... חשבתי גם על לקחת את הפיליפס, הוא יותר טוב לא?

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748

יש עוד מסכים שכדאי לראות? האם 20 רחב לא יראה מוזר מדי?

תודה לכולם ;)

עריכה: איזה פאנל יש למסך שלי? BenQ FP737s-D תודה :)

פורסם

20" רחב אידיאלי לשידור תכני וידאו בפורמט רחב 16:9, אך אם אתה נוהג לראות יותר תכנים ביחס 3:4 עדיף לרכוש 19" רגיל באיכות גבוהה כגון VP930. במידה ואתה נוהג לעבוד במקביל בשני יישומי טקסט 20" רחב יכול לתת מענה סביר לכך, ותוך שימוש בזום ייתן לך פונטים פחות מפוקסלים מב-19". אבל אם אתה לא אוהב להשתמש בהגדלות, יותר כדאי לך לרכוש 19" רגיל שבשימוש עם ClearType Tuner של מיקרוסופט ניתן גם למזער את הפיקסליזציה של הגופנים.

הפיליפס הוא באיכות גבוהה יותר ממסכי 226BW או 206BW בגלל שיש לו פנל איכותי יותר P-MVA בעל זוויות צפייה טובות יותר ,כך שתראה בו פחות שינויי גוונים בעת הזזות ראש בעבודה שוטפת. גם בסרטים תראה עומק צבעים עדיף יחד עם כמות גדולה יותר של צבעים. רק וודא החלפה עבור פיקסל ראשון מת למשך שבוע לפחות.

בבנקיו שלך יש פנל TN. אתה בהחלט תראה שינוי מהותי באיכות הפנל בעבודה עם VP930 (שגם יש לו פנל P-MVA) או 200W6CS.

פורסם
  • מחבר

20" רחב אידיאלי לשידור תכני וידאו בפורמט רחב 16:9, אך אם אתה נוהג לראות יותר תכנים ביחס 3:4 עדיף לרכוש 19" רגיל באיכות גבוהה כגון VP930. במידה ואתה נוהג לעבוד במקביל בשני יישומי טקסט 20" רחב יכול לתת מענה סביר לכך, ותוך שימוש בזום ייתן לך פונטים פחות מפוקסלים מב-19". אבל אם אתה לא אוהב להשתמש בהגדלות, יותר כדאי לך לרכוש 19" רגיל שבשימוש עם ClearType Tuner של מיקרוסופט ניתן גם למזער את הפיקסליזציה של הגופנים.

הפיליפס הוא באיכות גבוהה יותר ממסכי 226BW או 206BW בגלל שיש לו פנל איכותי יותר P-MVA בעל זוויות צפייה טובות יותר ,כך שתראה בו פחות שינויי גוונים בעת הזזות ראש בעבודה שוטפת. גם בסרטים תראה עומק צבעים עדיף יחד עם כמות גדולה יותר של צבעים. רק וודא החלפה עבור פיקסל ראשון מת למשך שבוע לפחות.

אני יותר רואה 16:9. ואני לא עובד עם 2 יישומי טקסט במקביל כ"כ.

אני חושב שאלך על הפיליפס המדובר.

פורסם

מאוד מומלץ לעבור למסך רחב.

מדובר בהבדל של שמיים וארץ.

במסך רחב, אתה לא חייב לפתוח חלונות על כל המסך, אלא אתה יכול לפתוח כמה חלונות אחד ליד השני - זה מאוד שימושי ונוח.

החיסרון היחיד במסך רחב הוא שברגע שתתרגל אליו (אתה תתרגל אליו מייד), לא תבין איך הסתדרת בעבר עם מסך רגיל, ואם תצטרך לעבוד עם מסך רגיל (בעבודה למשל), אז זה יהיה לך פחות נוח.

פורסם

מאוד מומלץ לעבור למסך רחב.

מדובר בהבדל של שמיים וארץ.

במסך רחב, אתה לא חייב לפתוח חלונות על כל המסך, אלא אתה יכול לפתוח כמה חלונות אחד ליד השני - זה מאוד שימושי ונוח.

תלוי מה אתה משווה למה.

19" רגיל לעומת 20" רחב - היתרון בשטח העבודה של הרחב הוא עצום.

20" רגיל לעומת 20" רחב - היתרון של הרחב ברוחב זניח וההפסד שלו בגובה לא כ"כ זניח, כך שפה רגיל יהיה עדיף למרבית השימושים, כולל פתיחה של חלונות מרובים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב!

עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה]

*Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח

*Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח.

אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת?

בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..

מישהו יכול קצת לעזור לי, אני לא כ"כ מבין במסכים.

השימושים שלי הם: 15% משחקים, 50% שימוש כללי [קריאת טקסטים] 35% לצפות בסדרות [הרוב זה 16:9]

תודה לכולם !

פורסם

תלוי באיזו צורה תגדיר איכות בשבילך?

האם חשובות לך זוויות צפייה בעת צפייה בסידרות מהמיטה או עם עוד אורח?

האם חשוב לך לעבוד ברקע אחיד עם טקסט ללא שינויים ברקע זה בעת הזזות ראש זעירות?

האם פיקסליזציה קטנה יותר של פונטים תיטב לך?

פורסם

אני קניתי את הפיליפס ב1500, לא הייתי מרוצה בכלל היה בלידינג מטורף של התאורה האחורית מה שגרם לשחור להראות בהיר מאוד ולצבעים לא טובים, אני לא יודע אם שלי היה פגום או שכולם ככה, אני ישר החזרתי אותו.

קניתי במקום סמסונג 226BW באותו מחיר (1538) ועכשיו אני מחכה לו.

מהפיליפס צפיתי להרבה ומאוד התאכזבתי, מהסמסונג אני לא מצפה להרבה ואני יודע מה אני הולך לקבל.

אני לא יכול להמליץ על אפאחד מהמסכים, אם אני קיבלתי באמת מסך פגום ובאחרים אין את הבעיות שהיו לי הפיליפס עדיף בהרבה, אם כל המסכים הם כמו האחד שאני קיבלתי הסאמסונג עדיף.

אני לא יודע איך הגעת למחירים האלו, הפיליפס הוא קצת יותר מ1500 שח והסמסונג גם (בפומביות)

ולא הייתי מוצא על הסמסונג שקל יותר!!!

פורסם

בינתיים אף אחד מהבעלים של הפיליפס לא העלה לכאן תמונות איכותיות של ה-200W6CS תקין עם טפט שחור בתנאי תאורה רכים, כך שזה די קשה לדעת מהו שיעור זליגות התאורה השכיח במסך זה.

ההמלצה שלי לכן ללכת על ה-226BW למרות שאני בפירוש חושב שה-VP930 או 971P ייתנו עדיפות עליו לעבודות טקסט וסרטים בכל מצב רק חוץ מההיבט של גודל ששימושי לגיימינג רב.

פורסם
  • מחבר

בינתיים אף אחד מהבעלים של הפיליפס לא העלה לכאן תמונות איכותיות של ה-200W6CS תקין עם טפט שחור בתנאי תאורה רכים, כך שזה די קשה לדעת מהו שיעור זליגות התאורה השכיח במסך זה.

ההמלצה שלי לכן ללכת על ה-226BW למרות שאני בפירוש חושב שה-VP930 או 971P ייתנו עדיפות עליו לעבודות טקסט וסרטים בכל מצב רק חוץ מההיבט של גודל ששימושי לגיימינג רב.

תשמע, גיימינג רב אני בוודאות יכול לומר שלא יהיה, גם בגלל שאני משתעמם מהר מאוד ממשחקים וגם בגלל שהמחשב שלי לא מספיק חזק בכדי להריץ משחקים חדשים :)

אני גם עכשיו בודק אפשרות של ללכת על 19" אבל להגיד את האמת אני לא כ"כ חושב שאני אבדיל ב2 אינץ', ומה שבטוח אני אבדיל ב5 אינץ'.

מה יותר טוב הVP930 או ה971P?

פורסם

ה-971P שלא למטרת משחקי FPS הוא הטוב מביניהם.

בנעוץ שבראש הפורום תוכל לקרוא ביקורת השוואתית שלו מול מסכים איכותיים אחרים.

פורסם
  • מחבר

ה-971P שלא למטרת משחקי FPS הוא הטוב מביניהם.

בנעוץ שבראש הפורום תוכל לקרוא ביקורת השוואתית שלו מול מסכים איכותיים אחרים.

אוקיי תודה רבה....

כרגע צמצמתי האפשרויות ל971P ול226BW (או ל206)

כרגע הפיליפס ירד מהפרק אלא אם כן מישהו יעלה תמונות של זה...

תודה על עזרתך :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים