פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון?תודה...
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים שים את זה איפה שבא לך...אם אתה מתכוון להשתמש בזה הרגבה אני מליץ שתוציא את זה מהמארז אם לא אז שים על המהירות הרצויה ופשדוט הנמך את זה בעדינות במקום שזה לא יפריע
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר בסופו של דברת פשוט תקעתי את זה בתוך המארז, מלמעלה והדבקתי את זה עם נייק דבק...
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים זה דיי מכוער לא?אם יש לך מקום של 5.25 פנוי _מקום של סידירום) אז תקח פלסטיק ותעשה בו חור רק לבורר עצמו ומהצד השני תחבר לו את כל ההיחידה הזו ותבריג אותה עם הברגים שלה.עשיתי את זה מאוד נוח אני משנה מהירוצת המון כך שזה שימושי כשזה מקדימה.
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר זה דיי מכוער לא?אם יש לך מקום של 5.25 פנוי _מקום של סידירום) אז תקח פלסטיק ותעשה בו חור רק לבורר עצמו ומהצד השני תחבר לו את כל ההיחידה הזו ותבריג אותה עם הברגים שלה.עשיתי את זה מאוד נוח אני משנה מהירוצת המון כך שזה שימושי כשזה מקדימה.זה נמצא בתוך המארז ככה שזה לא ממש משנה...אולי אני אעשה את זה מתישהו, כרגע אין אין לי כח להתעסק עם זה, אבל תודה על הרעיון
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים אבל אם זה בתוך המארז אז זה לא נגיש מה התאם בו? אתה חייב לפתוח את המארז כל פעם לשנות מהירות? או שהמארז פתוח?
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים אתה יכול גם להוציא כיסוי של הכרטיסי PCI ולהדביק אותו כלפי חוץ, גם לא רואים ויותר נגיש מאשר שהוא בפנים..
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים אתה יכול גם להוציא כיסוי של הכרטיסי PCI ולהדביק אותו כלפי חוץ, גם לא רואים ויותר נגיש מאשר שהוא בפנים.. אמרתה את זה לפני שניי פוסטים
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים אמרתה את זה לפני שניי פוסטים בפוסט הקודם אמרתי לעשות חור, בזה אמרתי סתם להדביק אותו בחוץ כי חשבתי שאתה לא רוצה לעשות חור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.