עבור לתוכן

שאלה לגבי ה VOLCANO 7+

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון?

תודה...

פורסם

שים את זה איפה שבא לך...אם אתה מתכוון להשתמש בזה הרגבה אני מליץ שתוציא את זה מהמארז אם לא אז שים על המהירות הרצויה ופשדוט הנמך את זה בעדינות במקום שזה לא יפריע

פורסם

אתה יכול לעשות את המוד הזה ממחוררים סלוט PCI ושולטים על המהירות מאחורה

פורסם
  • מחבר

בסופו של דברת פשוט תקעתי את זה בתוך המארז, מלמעלה והדבקתי את זה עם נייק דבק...

פורסם

זה דיי מכוער לא?

אם יש לך מקום של 5.25 פנוי _מקום של סידירום) אז תקח פלסטיק ותעשה בו חור רק לבורר עצמו ומהצד השני תחבר לו את כל ההיחידה הזו ותבריג אותה עם הברגים שלה.

עשיתי את זה מאוד נוח אני משנה מהירוצת המון כך שזה שימושי כשזה מקדימה.

פורסם
  • מחבר

זה דיי מכוער לא?

אם יש לך מקום של 5.25 פנוי _מקום של סידירום) אז תקח פלסטיק ותעשה בו חור רק לבורר עצמו ומהצד השני תחבר לו את כל ההיחידה הזו ותבריג אותה עם הברגים שלה.

עשיתי את זה מאוד נוח אני משנה מהירוצת המון כך שזה שימושי כשזה מקדימה.

זה נמצא בתוך המארז ככה שזה לא ממש משנה...

אולי אני אעשה את זה מתישהו, כרגע אין אין לי כח להתעסק עם זה, אבל תודה על הרעיון

פורסם

אבל אם זה בתוך המארז אז זה לא נגיש מה התאם בו? אתה חייב לפתוח את המארז כל פעם לשנות מהירות? או שהמארז פתוח?

פורסם

אתה יכול גם להוציא כיסוי של הכרטיסי PCI ולהדביק אותו כלפי חוץ, גם לא רואים ויותר נגיש מאשר שהוא בפנים..

פורסם

אתה יכול גם להוציא כיסוי של הכרטיסי PCI ולהדביק אותו כלפי חוץ, גם לא רואים ויותר נגיש מאשר שהוא בפנים..

אמרתה את זה לפני שניי פוסטים ;)

פורסם

אמרתה את זה לפני שניי פוסטים ;)

בפוסט הקודם אמרתי לעשות חור, בזה אמרתי סתם להדביק אותו בחוץ כי חשבתי שאתה לא רוצה לעשות חור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים