עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה - וירוס, כנראה תולעת

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP)

עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! :bash: דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had detected a virus on your computer, ומתחת לזה נרשם הPATH למיקום הקובץ הנגוע, שם הוירוס, והגבר הכי מבאס שנרשם : unable to repair this file. מה שעוד יותר מוזר הוא, שניגשתי לPATH המדוייק הזה ( זוהי אגב תיקיית הTEMP שנמצאת תחת תיקיות נוספות, שכולן נמצאות בdocuments and settings) ומחקתי משם את כל הקבצים(ואין קבצים מוסתרים), עשיתי את הסריקה שוב ושוב הוא מצא לי את אותו הוירוס!!! מה לעזאזל עושים ?! הוירוס הדרעק הזה מאט לי בטרוף את המחשב, שהוא אגב מחשב חדש שלפני הוירוס כל המשחקים הכי חדשים דנדנשים רצו עליו חלק, ועכשיו הם מקרטעים!!!

אני כבר די אובד עצות, ואם תמצאו לי איזה פתרון תצאו כלים, כי ממש כבר אין לי מושג מה לעשות.

תודה רבה,

אלון.

פורסם

פירמוט יפתור לך את כל הבעיות סמוך עליי ;)

פורסם

אולי זה קובץ בשימוש וינדוס, תנסה להפעיל סריקה לפני עליית וינדוס אם אפשר באמצעות דיסקט בוט או משהו בסגנון...

פורסם

תלזןר שוב על הפעולה שבאתר של נורטון רק שהפעם תריץ DISK CLEANUP ותנקה את כל הקבצים שלא צריך מהמחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים