עבור לתוכן

האם הכרטיס הנוכחי שלי מספיק טוב? (שוקל להחליפו)

Featured Replies

פורסם

היי כולם!

הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts

(לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך).

שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן..

לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות).

ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע

דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB..

כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי.

המפרט המלא שלי בצד

גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים"

וכל אחד השווה את הכרטיס שלו למשחק ואם הוא שחיק אצלו או לא, אני חושב אישית שזה סה"כ משחק שיצא לפני זמנו ולא צריך להתרגש).

אז מה אתם אומרים? הכרטיס שלי עשה את שלו? אני גם ככה שוקל לקנות (ומחכה) ל-8800GTS החדש..

נ.ב

מוזר שהמחשק קירטע אצלי למרות שיש לי את הדרישות המומלצות שלו.. מה שאולי אומר שהדרישות מזוייפות? :screwy:

אצפה לתשובות..

תודה!

פורסם

6800GT בקושי מריץ מריו :)

מומלץ מאוד להחליפו במשהו חדש

פורסם

מה מפרט המחשב המלא שלך?

פורסם

מה מפרט המחשב המלא שלך?

יש בצד ימין מפרט מחשב, בפרופיל

פורסם

פנק את עצמך באיזה HD3850 או HD2900PRO או 8800GT אם יש כסף... לדעתי השניים הראשונים יותר עדיפים לך כיוון שאתה לא מתלהב מקרייסיס כל כך, ומחירם לא יעלה על 1000ש"ח אז הם שווים, אגב קרייסיס יעבוד על שני הכרטיסים שציינתי די טוב ואפילו בהגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

6800GT בקושי מריץ מריו :)

מומלץ מאוד להחליפו במשהו חדש

לגבי המריו אני לא ממש בטוח (הוא יריץ כמו גדול :smile1:)

לגבי החלפת הכרטיס - הוא אכן יוחלף (אני יחכה ל-GTS החדש על מנת לראות את ביצועיו וכך גם תהיה בטח ירידת מחיר בכרטיסים האחרים כמו ה-GT)

לגבי Crysis - הוא לא ממש קובע את רמת הכרטיס.. וגם עוד לא שיחקתי בו.

פורסם

אופס.

לא ראיתי שהוא כתב מפרט...

אני הייתי הולך על ה8800GT.

הכי משתלם!

פורסם
  • מחבר

סבבה... אני לא לחוץ.. יכול לחכות חודש.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים