פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים יש קודק שנקרא ac-3 acm codecהורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITEועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה.יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע.למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים כשמתקינים כמה חבילות של קודקים זה עלול לגרום להתנגשיות ותקלותאם זאת הבעיה אפשר לנסות להסיר את כל הקודקים ולבחור בחבילה אחתאו לא להשתמש בחבילות בכלל אלא להוריד קודקים ספצפים ולהתקין אותםאני באופן אישי ממליץ לא להסתבך אם זה בכלל.יש נגן מעולה בשם VLCשמנגן כל קובץ והוא לא זקוק להתקנה של שום קודק.אתה יכול לנסות לפתור את הבעיה אם הקודקים אבל VLC זה הפיתרוןהכי פשוט
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים VLC בהחלט יכול לעבוד, אבל בלי שום קשר אני ממליץ לפתור את הבעיה עם הקודקים.תמחק כל חבילת קודקים, מקודד בודד וכל מה שקשור לזה, שהתקנת עד היום.תתקין רק את CCCP מהאתר שלהם:http://www.cccp-project.netותעדכן אם הסתדר.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר אמממ האמת העפתי את הK-LITEואחרי זה תוך כדי פרסום ההודעה התקנתי את ACE MEGA CODECS או משהו כזה והוא פתר לי את הבעיה של האודיו בסרט.VLC הזה נשמע לא רע, ננסה אולי בפעם אחרת, בכל מקרה הACE MEGA הזה הוא נראה אוסף של קודקדים רציני ביותר וכל מה בחרתי בהתקנה הוא "רק לצורך צפייה" וזה הספיק.תודה בכל מקרה, מת על הפורום הזה (-:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.