עבור לתוכן

שני שאלות - בנוגע לראוטר ובנוגע לספקית.

Featured Replies

פורסם

שלום.. =]

קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה.

אז בנוגע לראוטר.

יש לי ראוטר של AIR LIVE

דגם WT-2000R

איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש.

שאלה שניה.

אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק

חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן?

בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת?

תודה ענקיית.. :)

פורסם

אתה עושה מה שנקרא PORT FORWARDING

פשוט בהגדרות של הראוטר אתה נכנס אצלי זה תחת APPLICATION AND GAMING

יש פה מדריך לפי הראוטר כנס לפה:

http://portforward.com/

חוסמים פורטים? יש מצב שהם חוסמים תנסה לבדוק עם ספקית אחרת

אומרים ש017 בזק בינלאומי הכי טובים

פורסם

חסימת פורטים זו הדרך הקלה ביותר שהחלו בה בהתחלה ספקיות האינטרנט שאותה כמובן קל לעקוף.

פשוט מאוד משנים את הפורטים בתוכנות P2P לפורטים אחרים.

אבל לא זאת באמת הבעיה....

מכיוון שספקיות האינטרנט הבינו שמשתמשי P2P משנים את הפורטים הם החלו בשיטה חדשה לפגיעה תוכנות P2P.

בשיטה הזו לא משנה עם איזה פורט תעבוד.

השיטה נקראת "עיצוב התעבורה " ובשיטה זו כאשר המערכת מזהה שאתה עובד בתוכנות P2P אוטמטית הפאקטים שאתה שולח מושהים/מואטים

ולכן מהירות ההורדה שלך נפגמת.

לכן לא מדויק להגיד "חוסומות פורטים" ,זה היה בהתחלה ,עכשו נהוגה השיטה הזו שהיא כמובן טובה יותר מבחינת ספקי האינטרנט.

ישנה דרך לשפר את ההורדה והיא באמצעות הפעלת ההצפנה.

בתוכנות ביטורנט וכן אימיול יש אפשרות להפעיל את ההצפנה.

תלוי ברמת ההצפנה ,ספק האינטרנט אינו בטוח כביכול שאתה משתמש בתוכנות P2P מכיוון שהקבצים שאתה שולח ומקבל הם מוצפנים.

לכן עדיף להפעיל את אפשרות ההצפנה.

אבל אליה וקוץ בה...

מכיוון שאתה מפעיל את אופצית ההצפנה את מתחבר רק לאותם אנשים שגם הפעילו את ההצפנה.

מכיוון שלא רבים מודעים לכך, מס' המקורות שלך יורד ולפעמים מהירות ההורדה לא תשתפר הרבה לעומת אי הפעלת ההצפנה

הפעלת ההצפנה מומלצת במידה ויש הרבה מקורות לקובץ וכך גם הסיכויים שבהם תמצא מספיק אנשים שהפעילו הצפנה כדי שתוכל להתחבר אליהם.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי תודה :)

אבל יש אפשר לעשות את זה למשחקי רשת?

פורסם

החברות לא אמורות להאט או לחסום את משחקי האון ליין.

ההאטה של התעבורה נגרמת רק לתוכנות P2P מכיוון שהם שותות להם את כל רוחב הפס.

לגבי הראוטר אתה צריך למצוא את האפשרות שם PORT FORWARDING , ושם להגיד את הפורט שאתה רוצה לפתוח.

כמו שהבחור לפני רשם יש לך מדריך שם.

ברגע שהפורט יהיה פתומ לא אמורה להיות בעיה למשחקי רשת , מכיוון שמשחקי רשת לא נמצאים ברשימה השחורה של הספק כגון תוכנות P2P.

פורסם

בעקרון כדי לקבל PORT FORWARD זה אמור להיות בתוך הראוטר

תחת APPLICATIONS AND GAMING

אבל כדי לעשות PORT FORWARD אתה חייב לקבוע כתובת IP לכל מחשב ככה שיקח מהראוטר עדיפות

כדי לעשות את זה אתה נכנס לNETWORK CONNECTIONS ותחת החיבור שלך במתקדם אתה נכנס ל TCP IP בין האחרונים שמה

ואז אתה ממלא את מה שיש שמה לפי הפלט שאתה מקבל כשאתה כותב בRUN CMD : IP CONFIG /ALL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים