פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים"וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון).וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר..מה אפשר לעשות ?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים טוב, זה פשוט, זה נראה לי אחד מהבנקים היחידים שאין לו אף תאימות עם FireFox. תגלוש ב IE או דרך IETAB.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר רשמתי שב-IE הוא לא נותן לי לעשות לוגין כי איפה שיש כניסה לחשבון הוא לא נותן לי ללחוץ עליו ואחר כך יש אישור של ההזנת פרטים הוא לא נותן לי גם עליו ללחוץומה זה IETAB ? זה תוספת של FF ?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים IETAB משתמש ב IE, אז זה לא משנה, אבל כן.https://hb2.bankleumi.co.il/H/Login.htmlאתה לא יכול ללחוץ על "אישור" פה ?הדפדפן שלך מאפשר JavaScript ? ניסית לאפס את הגדרות הדפדפן ? יש לך איזה תוכנה לפילטור אתרים ?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר ב-IE אני לא יכול ואני מניח שאם אני יצליח להכנס עם IE אני יוכל לראות את התוכן מה שב-FF אי אפשר לעשות.איך בודקים עם הדפדפן מאפשר JavaScript ?, כן ניסיתי לאפס הגדרות , ולא אין לי שום תוכנה לפילטור אתרים.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר אתה מתכוון לניווט הזה ?כלים-->אפשרויות אינטרנט-->תוכניותובאבטחה לבינוני ? אם כן , עשיתי ועדיין לא עובד.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר ניסיתי , אחד הטכנאים שלהם אמר לי שזה קשור איך שהוא לג'אווה ושאל עם יש לי בדפדפן ואיפסתי את כל ההגדרות וזה עדיין לא פועל לי.ד"א אם אני נכנס ל->כלים-->ניהול הרחבות - לא מוזכר לי בחלון של כל ההרחבות את ג'אווה יכול להיות כזה קשור איכשהו?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר הוא בטח התכוון ל JavaScript, לא נראה לי שהאתר שלהם משתמש ב Java בכלל.כן כן , בדיוק , ג'אווה סקריפט פשוט חשבתי שזה אותו דבר ג'אווה וג'אווה סקריפט.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אין קשר בין הדברים.האם כאשר אתה גולש לעמוד יש לך למטה (בקצה של הדפדפן) סימן קריאה צהוב או משהו כזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.