עבור לתוכן

בעיה ב-FireFox וב-IE...

Featured Replies

פורסם

יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים"

וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון).

וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר..

מה אפשר לעשות ?

פורסם

מה הכתובת לאתר?

נראה אם לעוד מישהו יש בעיה כזאת

פורסם
  • מחבר

leumi.co.il

זה של חשבון בנק החשבון..

פורסם

טוב, זה פשוט, זה נראה לי אחד מהבנקים היחידים שאין לו אף תאימות עם FireFox. תגלוש ב IE או דרך IETAB.

פורסם
  • מחבר

רשמתי שב-IE הוא לא נותן לי לעשות לוגין כי איפה שיש כניסה לחשבון הוא לא נותן לי ללחוץ עליו ואחר כך יש אישור של ההזנת פרטים הוא לא נותן לי גם עליו ללחוץ

ומה זה IETAB ? זה תוספת של FF ?

פורסם

IETAB משתמש ב IE, אז זה לא משנה, אבל כן.

https://hb2.bankleumi.co.il/H/Login.html

אתה לא יכול ללחוץ על "אישור" פה ?

הדפדפן שלך מאפשר JavaScript ? ניסית לאפס את הגדרות הדפדפן ? יש לך איזה תוכנה לפילטור אתרים ?

פורסם
  • מחבר

ב-IE אני לא יכול ואני מניח שאם אני יצליח להכנס עם IE אני יוכל לראות את התוכן מה שב-FF אי אפשר לעשות.

איך בודקים עם הדפדפן מאפשר JavaScript ?, כן ניסיתי לאפס הגדרות , ולא אין לי שום תוכנה לפילטור אתרים.

פורסם

אם אתה מאפס את כל ההגדות ואת אלו של האבטחה, אז JS אמור לדלוק...

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לניווט הזה ?

כלים-->אפשרויות אינטרנט-->תוכניות

ובאבטחה לבינוני ?

אם כן , עשיתי ועדיין לא עובד.

פורסם

נסה להתיקשר למוקד שלהם, יש להם נוהל הדרכה איך לנסות לפתור בעיות כאלו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי , אחד הטכנאים שלהם אמר לי שזה קשור איך שהוא לג'אווה ושאל עם יש לי בדפדפן ואיפסתי את כל ההגדרות וזה עדיין לא פועל לי.

ד"א אם אני נכנס ל->כלים-->ניהול הרחבות - לא מוזכר לי בחלון של כל ההרחבות את ג'אווה יכול להיות כזה קשור איכשהו?

פורסם

הוא בטח התכוון ל JavaScript, לא נראה לי שהאתר שלהם משתמש ב Java בכלל.

פורסם
  • מחבר

הוא בטח התכוון ל JavaScript, לא נראה לי שהאתר שלהם משתמש ב Java בכלל.

כן כן , בדיוק , ג'אווה סקריפט פשוט חשבתי שזה אותו דבר ג'אווה וג'אווה סקריפט.

פורסם

אין קשר בין הדברים.

האם כאשר אתה גולש לעמוד יש לך למטה (בקצה של הדפדפן) סימן קריאה צהוב או משהו כזה ?

פורסם
  • מחבר

לא , הוא גם שאל אותי את זה הטכנאי...

אין לי שום סימן קריאה צהוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים