פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים אני לא רואה את המסכים האלה מה צריך לעשות?אתה צריך לכתוב מה דגם לוח האם המדובר !
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים כשאת במסך התפריטים הראשי של הביוס תלחצי במקלדת על המקשים CTRL+F1 .אח"כ כשתיכנסי לתפריטים, את אמורה לקבל תוספות בסעיפים.בהצלחה...
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר תודה אבל גם כשאני בביוס ולוחץ CTRL+F1 מופיעים עוד סעיפים אבל לא סעיפי התדרים
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים תודה אבל גם כשאני בביוס ולוחצת CTRL+F1 מופיעים עוד סעיפים אבל לא סעיפי התדריםניסית ממש לרדת הכי למטה שאפשר בכל תפריט ?לדעתי אמור להיות בתפריט ה Advanced Bios Features ..... :-\
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר רשום בביוס Advanced Bios Features אבל התדרים לא מופיעים שם..בנוסף בדקתי במחשב נוסף בבית שבו בביוס יש סעיף תדר/מתח שבביוס שלי לא מופיע...אולי לוח האם לא תומך בשינוי תדרים?
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים רשום בביוס Advanced Bios Features אבל התדרים לא מופיעים שם.. בנוסף בדקתי במחשב נוסף בבית שבו בביוס יש סעיף תדר/מתח שבביוס שלי לא מופיע... אולי לוח האם לא תומך בשינוי תדרים? אולי... ??? צריך לראות אם מישהו שמכיר את הלוח שלך יודע [GA-VM900M] , בחוברת של הלוח בד"כ לא כותבים כלום לגבי האפשרויות המתקדמות, בחוברת שלך לא כתוב כלום, למעט ללחוץ על CTRL+F1 במידה ואתה מחפש אפשרויות נוספות אם תרצה, תוכל להוריד את החוברת מפה: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Manual_DownloadFile.aspx?FileType=Manual&FileID=17639
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.