עבור לתוכן

Noob במצלמות מחפש מצלמה -זה אני, עד 1.5K

Featured Replies

פורסם

אין לי שמץ של מושג במצלמות והסיבה היחידה היא בגלל שאין לי אחת , להתמודד עם למידה של תכונות ותוכנות של מצלמה לא תהיה לי בעיה ברגע שאני יתחיל להתעסק בזה.. לכן חשיבות לקלות תיפעול לא כזה חשוב..

איכות תמונה. זה מה שחשוב לי. זום אופטי כמה שיותר.. יצא לי לצלם עם פנסוניק DMC-FZ50 והעובדה שיש זום של X12 עושה את החיים סוכר.. :D

מה אפשר לקבל עם תקציב כזה..?

יש אפשרות שאני יביא אותה מחו"ל עם חברים שחוזרים מארה"ב - מה אפשר להשיג לדעתכם במצב כזה?

פורסם

מצטרף להמלצה שלמעלה. אין שום דבר בתקציב הזה שמתקרב לפוג'י הזו.

פורסם
  • מחבר

אוקי, זום של טיפל'ה מעל 10 זה מעולה....

מבחינת איכות צילום, איכות תמונה איך היא?

בפנסוניק של חבר שצילמתי איתה היה מנגנון של בולם זעזועים כזה , מייצב תמונה נראה לי שזה נקראה.. בפוג'י יש דבר כזה?

עריכה:

קראתי כמה ביקורות ושיבחו את האיכות תמונה שלה, החיסרון היחידי שחזר זה מייצב תמונה שאין, כמה זה קריטי?

פורסם

כן מייצב תמונה.

בפוג'י לעומת זאת יש ISO גבוה שמיש, מה שפותר את אותה הבעיה בדרך הרבה יותר טוב.

מייצב תמונה יעזור לך נגד רעידות של היד שלך בלבד. ISO גבוה (שכתוצאה ממנו תשתמש במהירות תריס גבוה יותר) יעזור לך גם נגד רעידות היד שלך וגם להקפאת התנועה של הנושא המצולם

פורסם

אוקי, זום של טיפל'ה מעל 10 זה מעולה....

מבחינת איכות צילום, איכות תמונה איך היא?

בפנסוניק של חבר שצילמתי איתה היה מנגנון של בולם זעזועים כזה , מייצב תמונה נראה לי שזה נקראה.. בפוג'י יש דבר כזה?

עריכה:

קראתי כמה ביקורות ושיבחו את האיכות תמונה שלה, החיסרון היחידי שחזר זה מייצב תמונה שאין, כמה זה קריטי?

לי יש את המצלמה הנ"ל, ואני חושב שאין מצלמה יותר טובה ממנה מכל הבחינות עד 2500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז כנראה שזה מה שיהיה , עכשיו רק צריך לראות מי חוזר מחול כדי לנצל אותו.. ;D

תודה רבה!

פורסם

אני מהמר שעד שיגיע מישהו מחו"ל כבר לא ניתן יהיה להשיג את המצלמה. כבר היום היא כמעט ולא קיימת בחנויות (הוחלפה ע"י ה-S8000 הבינונית-מינוס).

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז בארץ אני מוצא אותה ב 1300 ש"ח,

http://www.cameraeilat.co.il/Sale.asp?pid=1152&salenum=

מישהו מכיר את ההאתר?

המחיר נראה סביר לא? יחסית ל 325 דולר באתר הראשון מחו"ל, זה בערך שווה עם מכפילים ב 4..

פורסם

כן זה האתר של CAMERA CO IL פשוט של הסניף שלהם באילת, הסניף הראשי נמצא באלנבי בת"א. השאלה אם הם עושים משלוחים למרכז

פורסם
  • מחבר

או במקרה שלי לצפון... :silly:

אני כנראה הולך לעשות Road Trip השישי הזה לאילת... נראה מה יהיה

תודה לכולם על העזרה.. :xyxthumbs:

פורסם

אני כנראה הולך לעשות Road Trip השישי הזה לאילת... נראה מה יהיה

כדאי שתוודא שיש להם מצלמה במלאי ושהם מוכנים לשמור לך אותה בצד. אחרת חבל על הנסיעה.

פורסם
  • מחבר

לא במיוחד בשביל זה.... Road Trip כדי לנקות את הראש... :smile1:

פורסם

אחי תתשקר לחנות הזאת camera4less.co.il ותברר כי אני הזמנתי דרכם.

אגב מצלמה נהדרת כבר חודש אצלי ואני לא מפסיק לצלם.

פורסם
  • מחבר

כמה היא עלתה לך שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים