פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים החלטתי עם חבר לפתוח יומן פרוייקט למוד שלנו. התחלנו לפרק את המארז היום ובקרוב הוא יעבור צביעה. המארז יהיה צבוע בשחור או צבע כהה אחר (לא ממש החלטנו בקשר לצבע). זה המארז שהולך לעבור התעללות מסיבית: אחרי קצת עבודת פירוק הגענו למצב כזה: החלקים של המחשב הם P3 ישן.. המשכנו לפרק וזה בינתיים: העיצוב בינתיים הוא כזה (לפחות העיצוב של הדלת): הפאנל הקדמי הופך למתכת בלי חלקי הפלסטיק המכוערים. יש מצב לLCD שיתחבר מקדימה. קתודות ירוקות. והלוגו יואר בקתודה לבן / כחול. מצטער על האיכות החרא.. זה צולם במצלמה מעפנה של V3X.. בקרוב אני יצלם עם מצלמה דיגיטלית נורמלית
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר נשמע טוב... בהצלחה! תודה בהצלחה! אם אני לא טועה זה פנטיום 2 לא? זה פנטיום 3.. 600MHZ ו256 מגה זיכרון. אוווו נראה טוב !!! אחלה עיצוב לדלת ;D תודה.. עדכון קטן.. אז המשכנו לעצב קצת את המארז, הגענו לפאנל קדמי כזה: מימין ומשמאל לסמל של הרדיואקטיבי זה כפתורי הפעלה וריסט. אלה יהיו כפתורי מגע מאחורי הפרספקס. הסמל של הכפתור יחרט על הפרספקס ויואר בכחול (או ירוק אם יראה יותר טוב). הלוגו מעל יהיה חרוט על הפרספקס, אבל יכול ליהות שנחרוט אותו על הלוח אלומניום מאחורה. הסמל יהיה כפתור (גם כפתור מגע) ללדים קצת למטה. 9 לדים שיהיו מין מד קרינה. מתחת לכפתורים יהיה כפתורים לשליטה במאווררים. למטה מאוורר 80MM. היום עבדנו קצת על החלק שמחזיק את ההארדיסקים. חתכנו אותו ככה שיהיה מחובר רק דיסק אחד, וגם כדי שלא יראו אותו דרך החלון (שלא יפריע). זה הצעצוע החדש שלי וכמובן שמשפקי מגן (קצת עלובים, אבל לפחות משהו...) וזה ה"קופסא" המחולקת לשתיים: בתור חיתוך ראשון עם הדרמל, יצא לי מעולה... קצת יותר מאוחר התחלנו לשייף קצת אותו.. זהו לבינתיים
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר ממ.. הם הבעיה בפרוייקט הזה.. אם לא נימצא מאיפה להשיג כאלה אנחנו נצטרך לשנות את כל העיצוב של הפאנל הקדמי :-\
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים ממ.. הם הבעיה בפרוייקט הזה.. אם לא נימצא מאיפה להשיג כאלה אנחנו נצטרך לשנות את כל העיצוב של הפאנל הקדמי :-\לפני שתתחיל בביצוע הפרוייקט תחפש תכפתורים תאמין לי.
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר מחפשים..בינתיים אפשר לעשות את הדלת והכל עד שנמצא את הכפתורים ורק אז נעבור לפאנל הקדמי
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים קבל ברעיון אם תיקח פרספקס עם שקיפות נמוכה ודק מספיק .. ותשים מאחוריו כפתור בסגנון כזה: ותקבע אותו ממש קרוב (אבלממש .. בלי לגעת) לפרספקס .. אבל תקבע למארז כך שהכפתור לא יזוז ביחד עם הפרספקס וכש תלחץ על הפרספקס הכפתור ילחץ הבעיה היחידה היא שהפרספקס צריך להיות דק ... 2 מילימטר (אולי זה יותר מידי אפילו) והכפתורים במרחק סביר אחד מהשני כדי שלא ילחצו בו זמנית
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר רעיון טוב.. אם לא נמצא את הכפתורי מגע נשתמש בכפתורים כאלה.. תודה על העזרה ד"א את העדכון הבא אני אתן למיקי לעשות. הוא פשוט משגע אותי שאני מפרסם את כל העדכונים...
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים ותקבע אותו ממש קרוב (אבלממש .. בלי לגעת) לפרספקס .. אבל תקבע למארז כך שהכפתור לא יזוז ביחד עם הפרספקס וכש תלחץ על הפרספקס הכפתור ילחץהבעיה היחידה היא שהפרספקס צריך להיות דק ... 2 מילימטר (אולי זה יותר מידי אפילו)והכפתורים במרחק סביר אחד מהשני כדי שלא ילחצו בו זמנית
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים הקפצונת קטנה,לפי דעתי הדרך הכי יעילה לאלתר כפתורי מגע זה בעזרת נגד רגיש לאור (LDR עד כמה שאני זוכר).תצטרך לבנות מעגל שברגע שהאור נחסם ע"י האצבע שלך הוא יסגור מעגל ויפעיל מה שאתה רוצה.קח בחשבון שזה יכול להיות בעייתי בלילה וגם אם אתה מאיר את איזור הנגד עם לדים כמו בשרטוט שלך...
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים לא יותר פשוט לשים במקום הפרספקס הדק, ניילון קשיח כזה, כמו של הכפתורים שבמיקרוגל ובשלטים הדקים של המקרנים\מחשבים ניידים?אגב, לגבי ה-V3X,שיפרת את המצלמה שאתה מדבר עליו ככה?איזה גרסא אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.