עבור לתוכן

התקנת Vista Ultimate על XP PRO ללא מחיקת ה-XP . איך?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE .

יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה .

יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט?

תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..

פורסם

כן בטח אפשר להתקין ויסטה על XP

איזה כוננים יש לך וכמהם?

פורסם
  • מחבר

כן בטח אפשר להתקין ויסטה על XP

איזה כוננים יש לך וכמהם?

יש לי 3 כוננים על HD 1 .

c: שעליו האקס פי יש 36 פנוי

D: יש 80 מגה פנוי .

E: עליו יש 50 פנוי.

איך הכי רצוי להתקין?

אני חייב למחוק את זה אחר כך.זה רק לבדיקה..

וד"א אני רוצה לעשות את זה מבלי לפרמט את אחד מהכוננים .. זה אפשרי ?

תודה !

פורסם

80 מגה או גיגה פנוי?

אתה יכול להתקין את הויסטה בכונן D או E אבל אם מראש את היודע שאתה לא מתכוון להשאיר את המערכת אז לדעתי זה ממש מיותר להתקין על כונן עם קבצי דטא.

אם המטרה שלך היא לבדוק את הביצועים של המערכת על המחשב הנוכחי אז אין לך ברירה ובאמת להתקין את הויסטה בצורה מלאה, עם עדיפות לפרטישן ריק (להעביר את הדטא לפרטישן אחר).

אם אתה רק רוצה להתנסות עם המערכת הפעלה, לראות איך היא עובדת ואיזה תוכנות רצות עליה וכו', עדיף שתתקין את הויסטה קודם ב VIRTUAL PC 2007 ורק אם תחליט שהיא מתאימה לך תתקין התקנה מלאה במחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

80 מגה או גיגה פנוי?

אתה יכול להתקין את הויסטה בכונן D או E אבל אם מראש את היודע שאתה לא מתכוון להשאיר את המערכת אז לדעתי זה ממש מיותר להתקין על כונן עם קבצי דטא.

אם המטרה שלך היא לבדוק את הביצועים של המערכת על המחשב הנוכחי אז אין לך ברירה ובאמת להתקין את הויסטה בצורה מלאה, עם עדיפות לפרטישן ריק (להעביר את הדטא לפרטישן אחר).

אם אתה רק רוצה להתנסות עם המערכת הפעלה, לראות איך היא עובדת ואיזה תוכנות רצות עליה וכו', עדיף שתתקין את הויסטה קודם ב VIRTUAL PC 2007 ורק אם תחליט שהיא מתאימה לך תתקין התקנה מלאה במחשב שלך.

80 גיגה - טעות שלי .

בכל אופן- באמת שמעתי על הוירטואל פיסי ואני חושב שאני ינסה את זה.זה עדיף לי ..

זה תוכנה חינמית את שצריך לקנות אותה? הייתי שמח לקצת מידע !

תודה רבה על העזרה !

פורסם

תוכנה חינמית, תמצא בגוגל בשניה.

אתה מתקין אותה, יוצר מערכת וירטואלית עם דיסק וירטואלי (תתן לפחות 15 גיגה לויסטה שלא תחנק שם).

ממליץ לסמן ב-V גם את האפשרות של UNDO DISC

מה שזה עושה זה... שכל שינוי מאז ההפעלה האחרונה של המחשב הוירטואלי נשמר על קובץ נפרד, ובכיבוי המכונה הוירטואלית אתה יכול תבחור האם לאחד את זה עם הקובץ הראשי או לשכוח כל שינוי שהתבצע.

את הויסטה תצטרך להתקין כמו על מחשב רגיל, התקנה מלאה, דרך CD או קובץ אימג'.

אה כן, ותשתדל לא לצטט הודעות שמעליך, זה סתם מאריך ומבלגן את התארד בלי שום מטרה.

פורסם

אתה גם צריך חתיכת מחשב בשביל להריץ ויסטה תחת וירטואליזציה, ורוב הסיכויים שלא יהיה לך גם את ה AERO שזה הממשק החדש של ויסטה, וגם כמובן לא בהכרח הכל יעבוד (לא תוכל להריץ משחקים וכו').

פורסם
  • מחבר

אוקיי - תודה רבה על העזרה והמידע !

התקנתי את הוירטואל ואני יעשה את ההתקנה מחר.אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה בשלוש בלילה :sleep:

וד"א exercise יש לי AMD 5600 וכרטיס מסך radeon x1950pro ושני גיגה זיכרון..

נראה לי שזה ירוץ חלק ללא משחקים וכו..

אני רק רוצה לבדוק את הסביבה והממשק של הויסטה- ואז אני יראה אם כדאי לעבור ..

תודה לכם על העזרה ! :xyxthumbs:

פורסם

לא תיהיה לך שום בעיה לעבוד עם ויסטה ב-VIRTUAL PC, תשים לו 512מגה זיכרון בתוכנה ויהיה טוב.

את האירו כברירת מחדל לא יהיה לך כי אין האצה גראפית.

אבל סך הכל החוסר באירו יבטל לך רק את ההחלפת חלונות תלת-מימד ואת השקיפות של החלונות, כל השאר יהיה זהה.

(אני עם ויסטה+אירו מותקן על המחשב וויסטה בלי אירו ב-VIRTUAL PC ואני לא מרגיש שום הבדל כשאני פה או פה, אם לא מתמקדים בזה ממש לא שמים לב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים