פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אני רוצה לקנות כ מסך חדשהתקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואיםמצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ...ככה שההתלבטות שלי היא בין השנייםמה יותר טוב?
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים תראה אני מעדיף GF4 כי מבחינת ביצועים הראדון יותר טוב אבל מבחינת מחיר הראדון יותר טוב ולכן עדיףGF4 ;D ;D ;D (לא,לא התבלבלתי בין שניהם)
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מי שלא מתעדכן בעולם החומרה עדיין חי בסרט שאנ ווידיה שולטים בשוק...מכאן נובעת הטעות שלו
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים יש לי את שני הכרטיסים הנ"ל בשני מחשבים נפרדים ודי דומים במרכיביהם.ללא ספק ,ובעיקר בגלל יציאת הטלויזיה המדהימה של ATi אני מעדיף את ה Radeon
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מן הסתם שהוא היה לוקח, אם זה היה תחת התקציב שלו, אז רדו מהרעיון. : ניתן לקנות 9100 של CONNECT 3D ב- 481 ש"ח (64 מ"ב)
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מן הסתם שהוא היה לוקח, אם זה היה תחת התקציב שלו, אז רדו מהרעיון. : זה אז מה ! :
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אנשים אני לא באשליות אני יודע שATI שו.. שול.. שולט.. טוב אתם יודעים למה אני מתכוון לא? ;D בכל מקרה גם אם עכשיו אני זוכה ב20 מיליון שקל אני יקנה מערכת מחשב מבוססת AMD וNV למה אתם שואלי? זה כי אני מרוקאי מטומתם מה לעשות? לפחות אני מודה בבעיה לא?
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים תקנה מה שיתן תמורה מלאה יותר לכסף שלך.למה להתפשר ולהיות "מרוקאי מטומטם"? - וללכת בעיניים עצומות? במקום להשוות ולראות מה טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.