פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מקש ימני על המחשב שלי=>ניהול=>ניהול דיסקים=>תראה אם יש שם משהו בסגנון הזה " שטח לא מוקצה" או משו כזה אני פשוט לא זוכר במדיוק..ואז תלחץ מקש ימני ותעשה "צור מחיצה" ....הבא הבא הבא ואז יש לך עוד מחיצה!=]המשך ערב נעים...NIKILLER
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר אתה זוכר במקרה אם המחיצה החדשה צריכה להיות extended או primary ?יש לי כבר מחיצה מזוהה עליה יש את חלונות
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אתה זוכר במקרה אם המחיצה החדשה צריכה להיות extended או primary ?יש לי כבר מחיצה מזוהה עליה יש את חלונותextended
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מה רע בPrimary?כל עוד יש לך 4 או פחות מחיצות אין בעיה לעשות את כולם Primaryגם אם הוא ירצה לעשות dual boot בעתיד הוא לא יוכל עם extended partition
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר עשיתי primary בסוף...תודהעוד דבר- אם אפשר לשאול את זה בפורום הזה:יש לי ראוטר פה בבית ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב, איך אני גורם לזה שהמחשבים יזהו אחד את השני?
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים תבדוק שכולם באותו הנט-מסק ומעבירים פינגים בינהם.לתמיכה מלאה בשיתוף קבצים ומדפסות בוינדוס, תדאג שכולם יהיו באותו הוורק-גרופ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.