פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!!טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשביםרוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים איך לא ? כנראה אף פעם לא היית בחנות "מעבדת מחשבים" ליד הסופרפארם בראשון לציון....
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אחי קמממממממההההההה קילומטר היא עברה איזה צבע והעם יש תופסות? אגזוז לחץ מדבקות פילטר פתוח?????????????????????????
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אין מצב שכרטיס של 2000 שקל ימכר ב 1000 שקל לא יכול להיות כזה דבר באמת?! שיט, הוא נראה כל כך אמין, ורהוט, ולא קשור בכלל לחנות, אוף כבר הייתי בדרך...
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אפשר לחשוב מה זה PROSTREET..גם משחק גרוע ביותר! אחד הגרועים שראיתי! וגם על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הכי גבוה לא מדגדג את המחשב שלי.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים פותח הטרד הורחק לצמיתות.CLERIC, exercise - יש לכולכם אזהרה על ספאם. אם זו השלישית שלכם אתם בבעיה.מהניש - אתה מורחק לצמיתות וגם הכפיל שלך S1-N0mCLERIC - זו השנייה שלך.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.