פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אנוכי טכנאי מחשבים (הנדסאי למעשה....) אבל מאז ומתמיד נמנעתי משינויי מהירויות מחשבים מסיבות שונות ולא התעניינתי בנושא. לשם הנסיון הייתי מעוניין לנסות וללמוד איך זה עובד ואיך עושים את זה.....התגלגל לידי מחשב שיאלץ לעבור את הטבילה על רטוב ואני מבקש את עזרתכם בהמהרתו כי ממש אין לי מושג איך מה לשנות.מפרט המחשב: מעבד AMD 2/350 לוח אם ASUS P5A-B זיכרון 2X32 ספק 200Wעל המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס מילניום וממה שהצלחתי לראות המעבד עובד במצב רגיל זה בטמפרטורה של 50 מעלות (כנראה שצריך להחליף....)אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע איך ומה ניתן לשנות כאן
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר קראתי את המדריכים וההסברים ואפילו ניסיתי קצת לשחק עם העלאת BUS מ 100 ל 105 אבל המחשב לא נתקע לפני עליית מערכת ההפעלה
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אין פלא המעבד המסוים הזה לא סובל אוברקלוקבלי קירור (והעלאת הוולט)אתה לא תזוז מ350
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים כןוגם איורור כולל של המארז יעזור ומריחלה נכונה של משחה טרמית (להכל יש לך מדריך באתר)
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר אם אתה עוסק במחשבים באמתאז תוכל לעשות את כל זה בקלותעוסק במחשבים באמת....מה זאת אומרת???חלק מהפרנסה שלי....זה לא כזה מסובך רק שאני מעדיף עצה של בעלי ידע ונסיון על גרימת נזק שיצער אותי מאוחר יותר בגלל טעות טיפשית.....כרגע אני גם עסוק בחיפוש אחר היט סינק נטוש שיראה יותר רציני מהקיים במערכת
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר אוקיי...אז זה מתקדם ככה...מצאתי היט סינק ישן אבל יותר גדול מהנוכחי והעברתי אליו את המאוורר הקיים. חיברתי מחדש והטמפ עמדה על 46 מעלות - בהחלט שיפורשיניתי את המכפלה מ3.5 ל4.0 והמעבד באמת עובד על 400 MHZהטמפ עלתה אבל עומדת יציבה על 47 מעלותכדאי לנסות 4.5?
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים מחבר טוב אז ככה....תוצאות:מכפלה מקסימלית שהצלחתי 4.0מהירות BUS 105מהירות המעבד 420 MHZטמפרטורת המעבד עומדת על 53 וציבה והמערכת יציבהשיפור של 20%
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים מחבר שכחתי להוסיף שהעלתי את מתח הליבה ל 2.4 לעומת 2.2 המקוריהמדרגה הבאה להעלאת ה BUS היא 110 MHZ וניסיתי גם אותה אבל המחשב לא עולה.ניסיתי להעלות עוד מתח אבל המערכת משתגעת וזה כנראה הלימיטבל נשכח שמדובר בזיכרונות לא משהו והם כנראה גם מפריעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.