עבור לתוכן

השמשת מקלט IR USB לשלטים רגילים

Featured Replies

פורסם

שלום,

השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון

לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן.

במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב.

אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משהו שיכול לגרום לעסק לעבוד?

תודה

פורסם

ממזמן לא השתמשתי בה, אבל נראה לי שלUICE יש אפשרות לחבר דרך USB

פורסם

תנסה את את grider

היא אמורה לעבוד .

פורסם
  • מחבר

בעקרון אלו התוכנות שאני צריך, אבל אני לא ממש מצליח לגרום להם לזהות את טרנסיבר IR ג'נרי לסלולרים

עריכה: אני מגלה שהבעיה עמוקה יותר... המכשיר יודע לזהות סלולרים אך לחיצות של שלטים (גם ממושכות) לא גורמות לו להתעורר.

אני לא מומחה בתחום אבל עד כמה שאני מכיר אלו אותם תדרי IR, אולי יש מהירות\זמן תגובה שלא מתואם בין שלט רחוק לסלולרים?

פורסם

לפי מה שקארתי IR ב USB לא מתאים לשליטה עם שלטים ..

זה אותו האינפרא רק בתדירות שונה

טכנית אם יש לך דייבר מתאים אתה צריך להצליח.. ניסית עם uICE ?

פורסם
  • מחבר

לא

בעקרון כשאתה מקרב סלולרי המשדר IR ישר ווינדוס מתעורר ואומר לך שDEVICE מסויים משדר אליך. עם השלט זה לא קורה, לא עם לחיצות ארוכות ולא עם UICE

הוצאתי מהארון מעגל חשמלי שהרכבתי פעם המשמש כמקלט IR לשלט המתחבר לCOM. אבל כנראה השנים לא היטיבו איתו (גם אז הוא היה מעפן) והוא לא פועל

פורסם

שמע הו לא יתעורר כי פלאפון מבקש רשות העברת נתונים משדר ומקבל המון אותות בו זמנית

שלט שולח לו סתם אות מונוטוני מעפן

אבל מה איכפת לך תוריד UICE ותנסה זה לא שיש לך 36K או משו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים