פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים שלום,השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרוןלפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב.אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משהו שיכול לגרום לעסק לעבוד?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר בעקרון אלו התוכנות שאני צריך, אבל אני לא ממש מצליח לגרום להם לזהות את טרנסיבר IR ג'נרי לסלולריםעריכה: אני מגלה שהבעיה עמוקה יותר... המכשיר יודע לזהות סלולרים אך לחיצות של שלטים (גם ממושכות) לא גורמות לו להתעורר.אני לא מומחה בתחום אבל עד כמה שאני מכיר אלו אותם תדרי IR, אולי יש מהירות\זמן תגובה שלא מתואם בין שלט רחוק לסלולרים?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים לפי מה שקארתי IR ב USB לא מתאים לשליטה עם שלטים .. זה אותו האינפרא רק בתדירות שונהטכנית אם יש לך דייבר מתאים אתה צריך להצליח.. ניסית עם uICE ?
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר לאבעקרון כשאתה מקרב סלולרי המשדר IR ישר ווינדוס מתעורר ואומר לך שDEVICE מסויים משדר אליך. עם השלט זה לא קורה, לא עם לחיצות ארוכות ולא עם UICE הוצאתי מהארון מעגל חשמלי שהרכבתי פעם המשמש כמקלט IR לשלט המתחבר לCOM. אבל כנראה השנים לא היטיבו איתו (גם אז הוא היה מעפן) והוא לא פועל
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים שמע הו לא יתעורר כי פלאפון מבקש רשות העברת נתונים משדר ומקבל המון אותות בו זמניתשלט שולח לו סתם אות מונוטוני מעפןאבל מה איכפת לך תוריד UICE ותנסה זה לא שיש לך 36K או משו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.