פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים כל דרייברים של CATALYST CONTROL CENTER שאני מתקין ב3-4 חודש האחרונים,פשוט לא עובדים לי.ז"א ה CCC לא נפתח ומראה הודעת שגיאה כזאת וגם בהפעלת המחשב עולה הודעת שגיאה כזאת.מה הבעיה עם זה?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר מחקתי אותו לגמרי,פעם אחת מלוח בקרה,פעם מדרייבר קלינר,ושום דבר לא עזר...אותה בעיה.ניסיתי דרייברים קודמים של ccc וגם לא עזר.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אני חושב שההודעה מרמזת על חוסר הרשאות,האם ליוזר שלך יש זכויות מלאות? (אדמיניסטרטור)
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים למה אתה מתכוון ? אם הוינדוס שלי מקורי?לא,בוינדוס היוזר (שם משתמש שלך) יכול להיות אם זכויות שונות administrator (גישה מלאה)או limited (גישה מוגבלת אם כל מני הגבלות שונות),הרבה תוכנות/משחקים דורשות זכויות אדמיןוההודעת שגיאה מרמזת על חוסר בגישה..תכנס ל control panel>user accounts ותראה שמה
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר התקנתי .NET? (נקרא dot net) אני לא יודע מה זה,חייב את זה? והנה ,הגעתי לזה,וזה מה שמתקבל. זה בסדר? עריכה: אגב כל פעם שאני נכנס לוינדוס אז לפני הכניסה מופיע חלון של הכניסה ליוזר שמבקש שם משתמש וסיסמא,אבל בלי להזין ,אני רק לוחץ OK וישר נכנס לוינדוס. אולי זה קשור או משהו?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים כן היוזר EVY בעל הרשאות ניהוליות.בקשר ל .NET FRAMEWORK תנסה לחפש את זה בהוספה\הסרה של תוכניות.מועבר לפורום תוכנה
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר יש לי net framework 1.1 , net framework 2.0ועידכון אבטחה לנט פריימוורק 2.0ומה יהיה ? עד לאן יעבירו את השירשור הזה?!
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מה יהיה ? עד לאן יעבירו את השירשור הזה?!אל מי אתה בא בטענות? בפעם הבאה תפתח את הדיון במקום הנכון.פורום תוכנה עוסק בבעיות תוכנה ודרייברים, וזה מה שיש לך כרגע.תנסה להכנס ליוזר Administrator (לא ממצב בטוח), ותראה אם הדרייבר והקונטרול סנטר עובדים שם בצורה תקינה.אגב, הסיסמא של היוזר הזה נקבעה בזמן ההתקנה, תראה אם אתה זוכר אותה, או שאולי השארת אותה בכלל ריקה (ללא סיסמא כלל).
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר אין לי יוזר כזה בשם administrator ,אתה יכול להסתכל אפילו בתמונה.רק במצב בטוח אני מאמין שיש ...מה עושים חברים? מאוד מוזר לי התקלה הזאת.אין מישהו שקרה לו מקרה דומה?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים אין דבר כזה בסייף מוד יש וברגיל אין, לאן הוא נעלם?הוא סך הכל מוסתר בתצוגה הפשוטה של היוזרים ב-XP.תעשה LOGOFF ליוזר (לא SWITCH!!) ובמסך הגראפי הזה של היוזרים תעשה CTRL ALT DELיהיה לך חלון להקליד יוזר וסיסמאתקליד ביוזר administratorבסיסמא תקליד את מה שרשמת בזמן התקנת הוינדוס (אם לא הקצת לו סיסמא אז תשאיר את השורה ריקה).
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר אוקי הצלחתי להיכנס ליוזר ה administrator בדרך שכתבת לי.וגם שם בדיוק אותה בעיה כמו ביוזר שלי.ה CCC לא נפתח ומראה את אותה הודעת שגיאה.גם ניסיתי להתקין את הדרייברים כבר בפעם ה 20,אני לא חושב שזאת הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.