פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים אהלן חברים!!אני מעוניין לעבור לתקן Nיש איזה המלצה לראוטר??משהו שצריך לדעת לפני שאני עובר??!תודה חברים!
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים תקן 802.11n הוא קפיצת מדרגה של ביצועים עבור הרשת האלחוטית הביתית, כדי להגיע למהירויות גבוהות על כל התחנות ברשת לעבוד עם כרטיס איכותי התומך ב-11n, עדיפות לכרטיסים אלחוטיים של חברה ידועה.ראוטר טוב עולה ב-EBAY 120-130$ למשל LINKSYS 300N המעולה שמגיע גם בשני דגמים נוספים 330 לגיימרים ו-350 לביצועים גבוהים יותר עם תמיכה ב-FAT CHANNEL (40MHZ).תקן זה הוא יציב יותר מהיר בהרבה ומשדרג משמעותית את הרשת האלחוטית הביתית.
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים לא תרגיש הבדל מבחינת אינטרנט אבל הרבה הבדל מבחינת הרשת הפנימית.תקנו אותי אם אני טועה הN כרגע נקרא DRAFT ככה שזה טויטה של התקן ודברים עלולים להשתנות אולי לא כדאי עדיין לקנות
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים התקן הזה בדרפט כבר זמן רב, אפשר לסמוך על IEEE שלא ישחררו תקן לא בשל, ואכן זהו תקן חזק מאד ורוב הראוטרים (אם לא כולם) תומכים בעידכון גירסת FIRMWARE, כך שהמעבר אליו בטוח לחלוטין, קצת יקר כרגע אבל בטוח.
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים אני ממליץ בחום על RANGEMAX NEXT WIRELESS-N ROUTER GIGABIT EDITIONWNR854T של חברת NETGEARמי שמכיראני מחובר אליה באופן פיזי עם כרטיס רשת של גיגהואחי גולש על האלחוטי בטכנולוגיית Nתענוג תענוגהמהירות של השטן חחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.