עבור לתוכן

אפשר חוות דעת על מצלמת Kodak Z612

Featured Replies

פורסם

אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612.

אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ

חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל

ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב...

מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי?

שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524

ביקורת על המצלמה

http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp

תודה רבה :)

פורסם

-אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

- מהו טווח העדשה שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי הטווחים השונים.

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או איכות עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל עם מימדים גדולים יותר ומשקל של 600 גרם היא אופציה מבחינתך?

- האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

- מה התקציב לקניה בארץ? ולקניה בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

- רוצה לצלם תמונות מאקרו תמונות נוף לצלם את השקיעה דברים בסיגנון לא משהו מיוחד בלילה...ועוד דברים אני דיי מתחיל בצילום...

- בגלל שאני מתחיל המדריך הזה לא אמר לי משהו מיוחד אני לא ממש יודע איזה עדשה אני צריך...מן הסתם אני רוצה כמה שיותר טובה אבל הכל בסופו של דבר אמור להתאים כלכלית...אין לי תקציב גדול. (מה שיש לי עכשיו זה קנון A520)

-מבחינת גודל- גודל בינוני לא יותר- לא צריך שתיכנס לכיס אבל לדעתי 600 גרם זה יותר מידי..באמצע יהיה טוב. לא קטן ולא גדול. (600 גרם זה כפול המצלמה שאני רוצה של הקודאק)

- משתמש בקנון A520 מצלמת 4 מגה לא משהו רוצה לשדרג בה הכל.

- מבחינת תקציב- אני קונה את המצלמה בארצות הברית התקציב הוא 200 דולר +- חשוב שלא תהיה חריגה מהתקציב הזה כי פשוט אין לי יותר מזה להוסיף. אני מבהיר שה-200 דולר הם נטו למצלמה- (בלי כטיס זיכרון תיק וכו)...

תודה...

פורסם

- רוצה לצלם תמונות מאקרו תמונות נוף לצלם את השקיעה דברים בסיגנון לא משהו מיוחד בלילה...ועוד דברים אני דיי מתחיל בצילום...

בשביל לצלם נופים כמו שצריך תצטרך עדשה רחבה (פרטים באותו מאמר). אין מצלמה דמויית-SLR ב-$200 שכוללת עדשה כזו.

-מבחינת גודל- גודל בינוני לא יותר- לא צריך שתיכנס לכיס אבל לדעתי 600 גרם זה יותר מידי..באמצע יהיה טוב. לא קטן ולא גדול. (600 גרם זה כפול המצלמה שאני רוצה של הקודאק)

יש כמה אופציות, אבל הן עולות הרבה יותר מהתקציב.

- משתמש בקנון A520 מצלמת 4 מגה לא משהו רוצה לשדרג בה הכל.

מה זה "הכל"? תצטרך לפרט יותר כדי שיהיה טעם להמליץ לך על דגם אחר (שבכל מקרה יהיה פשרה, בגלל התקציב).

- מבחינת תקציב- אני קונה את המצלמה בארצות הברית התקציב הוא 200 דולר +- חשוב שלא תהיה חריגה מהתקציב הזה כי פשוט אין לי יותר מזה להוסיף. אני מבהיר שה-200 דולר הם נטו למצלמה- (בלי כטיס זיכרון תיק וכו)...

הסכום הזה נמוך מאוד בשביל דמויית-SLR שכוללת עדשה רחבה ויכולות מקרו טובות. האפשרויות שעומדות בפניך הן לקנות יד שניה, להגדיל את התקציב, לדחות את הקניה עד לרגע שבו תהיה לך אפשרות להגדיל את התקציב, או להתפשר על חלק מהתכונות. באופן אישי הייתי מוותר על האופציה האחרונה. אני לא רואה טעם לעבור ממצלמה מגבילה אחת לאחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים