פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל.יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות.אני מבין שזה מהבאס הגבוה.אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים??תודה מראש על העזרה.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים בטח שזה משנה שאתה עושה את הנעילהאתה לא מאפשר לבאס הגבוהה להשפיע על הרכיבים שנעלתהנעילה מבתצעת על ידי שינוי התדר מדיפולט ל66\67 שזה התדר שהם פועלים בו
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר הבנתי את זה השאלה האם הנעילה מפשיעה גם לכונן הקשיח ? מכיוון שהוא לא רכיב PCI.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אין לי מושג-אבל מקרים שהארד דיסק עוצר אותך הם נדירים אני לא יודע בקשר לנעילה של ה IDE אם יש דבר כזה צריך לבדוק באתר שלהםאני אלך להציץ בקשר לזה...
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אין לי מושג-אבל מקרים שהארד דיסק עוצר אותך הם נדירים ממש לא.אצלי למשל זה הוא מונע ממני להגיע לבאס גבוה יותר.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים למה לי יש את הלוח ונראה לי שהוא לא מאפשר לרכיבים אחרים להיות מושפעים מ-OC כי אני בבאס 239 וההרד דיסק שלי לא מפריע לי להגיע ליותר בבאס
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר נעילת AGP/PCI נועלת גם את התקני ה IDE.בטוח???אני לא מבין משהו איך יש פה למלא אנשים את הלוח הזה והם נועלים את ה PCI ןAGP ואף אחד לא יכול לתת לי תשובה וודעית.מישהו?
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים IronEddie כי אני בחיים לא פרמטתי את המחשב ביגלל OC כי נעילת AGP/PCI נועלת גם את התקני ה IDE הוכחה שאני בבאס 239 וההרד דיסק לא מפריע לי
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים הנעילה נועלת את כל ההתכנים שעל הלוח בנוסף לPCI/AGP. כלומר הבקר IDE (מונע ניפלות) כרטיס רשת, כרטיס קול וכו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.