עבור לתוכן

בעיות עם אנטי וירוס צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם התקנתי ווינדוס XP SP2 חוקי על הרדיסק התקנה נקייה אחריי פורמט אחריי שהווינודס עלה לפניי שעוד ניכנסתי לאינטרנט התקנתי אנטי וירוס נוד 32 ואחריי שהתקנתי את האנטי וירוס כל שניה קופצת לי הודעה על וירוסים הוא מזהה את הדרייברים של ATI כוירוס תהליכים של ווינודס כמו כתבן מנהל משימות של ווינדוס הוא מזהה כוירוס איך זה יכול להיות רק את התקנתי את הווינדוס ואחריי זה הסרתי אותו התקנתי קספרסקי אנטי וירוס 7 וגם הוא מזהה כל תהליך וכל דבר כוירוס השאלה שלי איך זה יכול להיות רק התקנתי את המערכת הפעלה ולא הייתי באינטרנט בכלל?

תודה לעוזרים

פורסם

תפרמט שוב, תוודא שאין לך קבצים נגועים בפרטישנים אחרים במערכת (כאלה שלא פירמטת), תוודא שאתה מתקין מדיסק מקורי (!!) ולא רק עם CDKEY חוקי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה השאלה שלי יש לי עוד 3 פרטישנים שיש עליהם קבצים כמו שירים תוכנות משחקים השאלה שלי איך אני יכול לדעת שהפרטישנים נגועים בוירוס?

פורסם

תפרמט את הפרטישן עם המערכת הפעלה החדשה, שישארו רק קבצי הדטא (את הפרמוט אתה יכול לבצע מהריפייר קונסול של הדיסק ההתקנה או מ-LIVECD).

תעלה אנטיוירוס שאינו תלותי במערכת הפעלה, למשל גרסאות BOOTABLE של אנטיוירוסים מוכרים כמו KASPERSKY או תוכנות LIVECD עם אנטיוירוסים משולבים בפנים (לדוגמא Ultimate Boot CD שתוכל להוריד מהלינק שבמדריך שימוש בתוכנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים