עבור לתוכן

להרחיב עיינית IR.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להכניס את הממיר לתוך ארון ועדין לשלוט בממיר (של YES) במחוץ, יש דרך להאריך את העיינית או לחבר עיינית נוספת ? אם כן אז לאן מישהו כאן יודע או ניסה את זה כבר ? או שיש כבל או משהו כזה שכבר עושה את זה ?

פורסם

תפתח תממיר

תלחים החוצה תנורית IR שלו

תחבר 2 חוטים לאיפה שהיא הייתה מחוברת,ותחבר אותה ל2 חוטים האל הותשים אותה איפה שבא לך.

אני מניח שזה ידפוק לך אחריות במידה ויש על הממיר

והם לא ירצו לקחת אותו בחזרה

פורסם
  • מחבר

תפתח תממיר

תלחים החוצה תנורית IR שלו

תחבר 2 חוטים לאיפה שהיא הייתה מחוברת,ותחבר אותה ל2 חוטים האל הותשים אותה איפה שבא לך.

אני מניח שזה ידפוק לך אחריות במידה ויש על הממיר

והם לא ירצו לקחת אותו בחזרה

פתחתי אותו כבר וניסתי לחבר העניין הוא שהעינית המחובר שם היא מחוברת עם 3 חיבורים ולא 2 כמו בעיינית שיש בבעולתי ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותה....

בקשר לאחריות לא ממש אכפת לי...

מישהו עשה משהו דומה במקרה ?

פורסם

מזתומרת לא כמו העינית שיש לך?

תוציא את העינית שיש שם,תלחים ת3 חוטים האלה למקום שבו היא הייתה ואז תלחים אותה לחוטים ותמקם אותה איפה שבא לך

פורסם
  • מחבר

מזתומרת לא כמו העינית שיש לך?

תוציא את העינית שיש שם,תלחים ת3 חוטים האלה למקום שבו היא הייתה ואז תלחים אותה לחוטים ותמקם אותה איפה שבא לך

תודה רבה על העזרה, הבנתי ואני אעשה זאת בקרוב.

פורסם

סבבה,אם אתה רוצה אתה יכול גם לעשות את זה מסודר ע"י קדיחת חור קטן לכלבל איפשהו בממיר שדרכו הכבל יצא,ואז את העינית לשים באיזה מארז מפלסטיק מתאים עם הזכוכית האדומה.

פורסם
  • מחבר

סבבה,אם אתה רוצה אתה יכול גם לעשות את זה מסודר ע"י קדיחת חור קטן לכלבל איפשהו בממיר שדרכו הכבל יצא,ואז את העינית לשים באיזה מארז מפלסטיק מתאים עם הזכוכית האדומה.

כן, זהו כבר חשבתי על זה, יש לי איזה משהו שאני אכניס אותו לתוכו ואני מחפש מקום יפה להעביר את הכבל, תמונות בהמשך xD חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים