פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים אני רוצה להכניס את הממיר לתוך ארון ועדין לשלוט בממיר (של YES) במחוץ, יש דרך להאריך את העיינית או לחבר עיינית נוספת ? אם כן אז לאן מישהו כאן יודע או ניסה את זה כבר ? או שיש כבל או משהו כזה שכבר עושה את זה ?
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים תפתח תממירתלחים החוצה תנורית IR שלותחבר 2 חוטים לאיפה שהיא הייתה מחוברת,ותחבר אותה ל2 חוטים האל הותשים אותה איפה שבא לך.אני מניח שזה ידפוק לך אחריות במידה ויש על הממירוהם לא ירצו לקחת אותו בחזרה
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר תפתח תממירתלחים החוצה תנורית IR שלותחבר 2 חוטים לאיפה שהיא הייתה מחוברת,ותחבר אותה ל2 חוטים האל הותשים אותה איפה שבא לך.אני מניח שזה ידפוק לך אחריות במידה ויש על הממירוהם לא ירצו לקחת אותו בחזרהפתחתי אותו כבר וניסתי לחבר העניין הוא שהעינית המחובר שם היא מחוברת עם 3 חיבורים ולא 2 כמו בעיינית שיש בבעולתי ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותה....בקשר לאחריות לא ממש אכפת לי...מישהו עשה משהו דומה במקרה ?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מזתומרת לא כמו העינית שיש לך?תוציא את העינית שיש שם,תלחים ת3 חוטים האלה למקום שבו היא הייתה ואז תלחים אותה לחוטים ותמקם אותה איפה שבא לך
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר מזתומרת לא כמו העינית שיש לך?תוציא את העינית שיש שם,תלחים ת3 חוטים האלה למקום שבו היא הייתה ואז תלחים אותה לחוטים ותמקם אותה איפה שבא לךתודה רבה על העזרה, הבנתי ואני אעשה זאת בקרוב.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים סבבה,אם אתה רוצה אתה יכול גם לעשות את זה מסודר ע"י קדיחת חור קטן לכלבל איפשהו בממיר שדרכו הכבל יצא,ואז את העינית לשים באיזה מארז מפלסטיק מתאים עם הזכוכית האדומה.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר סבבה,אם אתה רוצה אתה יכול גם לעשות את זה מסודר ע"י קדיחת חור קטן לכלבל איפשהו בממיר שדרכו הכבל יצא,ואז את העינית לשים באיזה מארז מפלסטיק מתאים עם הזכוכית האדומה. כן, זהו כבר חשבתי על זה, יש לי איזה משהו שאני אכניס אותו לתוכו ואני מחפש מקום יפה להעביר את הכבל, תמונות בהמשך חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.