עבור לתוכן

מסך מחשב לגרפיקה (פוטושופ וכאלה)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה

רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח

על מה אתם ממליצים

פורסם

בעיקרון זה צריך להיות בפורום מסכים וכנראה יועבר לשם.

בגודל הרצוי ובתקציב שהצבת, EIZO S1931 על גרסותיו השונות יהיה בחירה מושלמת.

פורסם

מצטרף להמלצה של QttP.

כדאי לבחור EIZO S1931 ללא רמקולים (S1931H או S1931E ולא S1931SH/S1931SE), מכיוון שללא רמקולים יש כפתורי תיפעול ישיר בחזיתו לשינוי הבהירות. בגירסאות עם הרמקולים כפתורי שינוי בהירות מוחלפים ע"י כפתורי שינויי עוצמת קול. בכל מקרה יש גם אפשרות נוחה מאוד לשנות את הבהירות ע"י תיכנות צירופי מקשי מקלדת (Hot Key), כגון CTRL + ↑ ו- CTRL + ↓ באמצעות ה-ScreenManager ששולטת על המסך דרך כבל USB.

פורסם

אם המסך לעריכת תמונות בלבד או לפחות לא למשחקים אני ממליץ לחסוך וללכת על 971P של סמסונג.הוא אולי נופל מהאיזו המקצועי אך למיטב דעתי מיועד לתמונות ומכוייל היטב.אם הכסף לא משחק תפקיד אז לבטח האיזו עדיף.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני מתנצל על כך שהעלתי את הדיון בפורום זה

אשמח מאוד אם אחד המנהלים יעביר אותו למקומו

האם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בינהם

S1931H או S1931E

פורסם

H זו בדיוק אותה רגלית של המסך שסוקר בביקורת ההשוואתית למסכים 19" איכותיים, הנמצאת בנעוץ שבראש הפורום למסכי LCD, ועליה הכל כבר פורט בביקורת. מה לגבי E? אני חושב שהיא מוצלחת יותר, כי בנוסף ל-Pivot שקיים ב-H נוספו אפשרויות ארגונומיות הרבה יותר רחבות המשמעותי שבהם הוא שינוי גובה בטווח של 17 ס"מ עד לבסיס המסך. כמו כן יש אפשרות לסובב את בסיס המסך על צירו האנכי עד 172 מעלות לכל צד ולהטות את המסך עד 25 מעלות לאחור.

כמו ש-sashaefi ציין, גם הסמסונג 971P הוא מסך טוב לעריכה גרפית סטטית לצד סרטים (הוא מתקשה רק במשחקים מהירים עם גוונים כהים שבהם מתגלות מריחות), ואילו האיזו בזכות מהירות תגובה מעולה יתאים יותר ממנו לעריכת תמונות לצד עריכת אנימציה/סרטים/גיימינג.

פורסם
  • מחבר

אני ממש מודה לכם על העזרה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים