עבור לתוכן

עיניים ירוקות בשמש

Featured Replies

פורסם

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש)

לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

פורסם

אתה מכיר את זה שאתה חושב שכולם מבינים את מה שאתה רושם, אבל בעצם כולם מגרדים לעצמם את הראש ככה :s07: בניסיון להבין את הכתוב?

אז זה המצב.

במילים אחרות : על מה אתה מדבר ?

פורסם

על שקרני שמש מאירות על העיניים וזה יוצר גוון ירוק שמסתכלים זה מה שהבנתי

פורסם

נראה לי זה הגיוני,כי פעם הסתכלתי לסבא שלי בשמש והעיניים שלו היו כחולות במקום חומות.

פורסם

נראה לי זה הגיוני,כי פעם הסתכלתי לסבא שלי בשמש והעיניים שלו היו כחולות במקום חומות.

כן זה באמת הגיוני, פעם הסתכלתי בשמש הרבה זמן ואז כשהסתכלתי לכיוונים אחרים העיניים של כולם היו אדומות, זה היה מאוד מפחיד! אז אני מניח שהם גם היו יכולות להפוך להיות ירוקות אם אני אסתכל מספיק זמן בשמש....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(למי שלא הבין ולפני שיבואו כל החוכמולוגים ויגידו לי שלא בריא להסתכל בשמש, דיברתי בציניות כי:

אתה מכיר את זה שאתה חושב שכולם מבינים את מה שאתה רושם, אבל בעצם כולם מגרדים לעצמם את הראש ככה :s07: בניסיון להבין את הכתוב?

אז זה המצב.

במילים אחרות : על מה אתה מדבר ?

)
פורסם

שלי מאוד לא החלטיות זה נע מחום לירוק ולפעמים גם כחול ואפור

פורסם

יש לך עיני זיקית או משהו.

אני מכיר בחורה שהאישון שלה מחולק לשני צבעים. משהו מדהים.

פורסם

יש לך עיני זיקית או משהו.

דייויד בוואי

פורסם

^ ממש לא, לדיויד בואי יש עין אחת כחולה עין אחת חומה.

(האמת שהעין החומה כביכול זאת עין כחולה שנפגעה בתאונה כלשהי והאישון תקוע על מצב מוגדל, ככה שנוצרת האשלייה שהיא חומה)

פורסם

כשהייתי באיטליה שנה שעברה הכרתי איטלקיה[מדהימה, ד"א] שעין אחת שלה הייתה כחולה והעין השנייה הייתה אפורה-חומה. זה היה יוצא דופן ויפיפה לדעתי..

פורסם

לאישון יש רק צבע אחד - שחור.

אני מניח שאתה מתכוון לקשתית שלה.

פורסם
  • מחבר

השמטתי משפט בהתחלה..בגלל זה לא הבנתם

ממה שאני רואה לאף אחד פה אין ממש מושג איך זה קורה

פורסם

כעקרון אור השמש גורם לייצור מוגבר של מלאנין, שיכול לגרום לשינוי בצבע הקשתית, אבל זה קורה בטווח ארוך של כמה ימים\שבועות\חודשים, מה שאתה מתאר זה פשוט אשליה אופטית שלך כמתבונן, הרבה דברים נראים בהירים יותר באור השמש.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על האופציה של האשליה האופטית.. אבל אני חושב שלכל אדם יש גוון ממש קל של ירוק בעין שזה יוצר את הבהירות של החום ובשמש זה בולט יותר

פורסם

לי יש

mmj3u4zmzczt.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים