פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מעבד: Athlon XP 2500+ Bartonלוח אם: Epox 8RDA+זיכרון: Kingston 256MB DDR 333 x2 (אין לי אפשרות לwinbond)כרטיס מסך: Tyan Tachayon G9700 Proדיסק קשיח: Westren Digital 80GB 7200rpm 8MB Cacheכונן תקליטונים: Sony 1.44כונן תקליטורים: ASUS DVD x16צורב: TEAC 52x24x52מארז: ATX 400W + Windowרמקולים: Luxeon 2.1 800W sub+2sp (אין לי תקציב ליותר טובים)מסך: CTX PR711F TRINITRONמה דעתכם על המפרט?שווה את המחיר?
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אני הייתי מיעץ לך להחליף מעבד ל 1700+ ולקחת זיכרון ווינבונד וכרטיס מסך של גיגבייט
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אמורים להיות שימושים ספציפיים למערכת, אז כך שאתה מתבקש לכתוב אותם בכותרת הת'רד. זאת בהתאם לכללי הפורום, אחרת הת'רד ינעל.אני לא קובע שיש שימושים למערכת, אבל בין כה וכה הייתי שואל מהם השימושים והאם מתוכנן OC בכדי לדעת מה לשפר.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר תשמע אם אין לך מה להגיד אז אל תגידאני לא אוהב את הקטעים האלהאז מה אם אני חדש פה?אני "אשכרה" הולך לקנות את זה... אם יש לך בעיה אל תגיבאם יש לך חוות דעת אני אשמח לשמועאיזה מין קבלת פנים זאת?!
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים תשמע אם אין לך מה להגיד אז אל תגידאני לא אוהב את הקטעים האלהאז מה אם אני חדש פה?אני "אשכרה" הולך לקנות את זה... אם יש לך בעיה אל תגיבאם יש לך חוות דעת אני אשמח לשמועאיזה מין קבלת פנים זאת?!אני שואל אם אתה קונה את מחשב הזה, או אם זה חיבור של מפרט בשביל הכיף
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אם מתוכנן oc אז תיכח סטיק אחד של זיכרון.סטיק אחד= oc יותר טוב....נכון, אבל אז אובד הדיואל DDR, ואני לא בטוח שהוא רוצה לאבד אותו...
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים טוב אז אם זה ישמש רק לקצת אוברקלוקינג כמו שהוא כתב אז באמת עדיף ללכת על ה dual. זה נותן טיפה שיפור בביצועים ;D
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר אני באמת רוצה לנצל את הdual ddrוקום מה שכתבת נשמע בטון מזלזל.אולי זה לא מה שהתכוונת אבל ככה זה נשמע לי.
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים הוא באמת לא ירצה, אבל מה לעשות שזה ישתלם. תוספת הביצועים של הDualDDR, היא קטנה יותר מתוספת הביצועים של הOC שיתאפשר לאחר מכן. אם לא מתאפשרים זכרונות של Winbond, רד לAXP2100+ וקח Corsair, אלא אם כן, כמובן, אין מצב לWinbond ולא בשל בעיות תקציב. כמו כן, הייתי גם ממליץ לך לקחת את ה8RGA+ שיביא לך באסים טובים יותר, בעיקרון. אבל אני רואה כאן צווארי בקבוק לא טובים. מבחינתי, אפילו AXP1700+ יהיה אוברקלוקר טוב יותר. מה שבטוח, הוא יותר אמין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.