עבור לתוכן

Tsunami 350Watt שווה או לא??

Featured Replies

פורסם

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

פורסם

לא שווה את הכסף תקנה גנריק "400W" זול יותר ואותו דבר מבחינת המתחים.

אבל אני מתכוון לספקי הגנריק שיש להם מאחור מדבקה על הגריל שלהמאוורר שכתוב עליה AMD$ P4 CERTIFIED

פורסם

שטויות! לי יש את הטסונמי והוא מדהים...... יחסית לספק זול יש לו ביצועים טובים מאוד!

כאשר היה קפיצות מתח מחברת חשמל הוא לא נכבה ונשאר יציב! המתחים מאוד יציבים מאוד קרובים למה שאמור להיות...

את תגיד שטויות שאתה לא יודע מהחיים שלך!

פורסם

וואו בחור תרגע לא קיבלתה כדורים מה ניסגר איתך? אמרתי משהו נגדך או נגד הספק שלך למה אתה קופץ עליי ככה?

כל מה שאמרתי הוא שלפי דעתי לא שווה לקנות אותם מכיוון שיש לחבר שלי ספק כזה ובדקתי עם ספק אחר גנריק מהסוג שציינתי מקודם שזול יותר ב 60שקל והמתחים זהים לחלוטין .

אז תשלוט קצת על התגובות שלך בסדר ;)

פורסם

גם גנריק גם 400 וואט וגם כביכול "מאושר" ע"י AMD וגם ב 80 ש"ח , מממ... אין חיה כזאת :) (לפחות זה לא נפוץ)

דווקא קניתי את הטסונמי הזה להחליף איזה גנריק במחשב מישני שלי לאחר שמת והופתעתי , הספק הוא לא עלית אבל איכות הבנייה שלו היא מעולה - הוא מאוד קשיח ולא "נימעך" בידיים (וזה יכול להעיד על עוד תחומים בספק) יש לו בפנים היטסינק הרבה יותר "בריא" מהספקים הפשוטים, יש לו כפתור כיבוי חיצוני (דבר מצויין לחורף) והמאורר שלו חזק ושקט שזה כבר מפתיע , משום מה נראה שהמחשב גם התקרר בכמה מעלות לאחר שהחלפתי את הספק - כנראה בגלל המאורר היעיל שלו. למרות שהחנות מביאה רק שנה אחריות - על מדבקת היבואן רשום שנה וחצי - מכובד, על המתחים כבר דיברו כאן אז לא אוסיף.

הקיצר - בינתיים הוא עובד מעולה כבר מיספר חודשים (טפו טפו טפו) - מומלץ.

פורסם

לא אמרתי שהטסונמי הם לא טובים הם דווקא דיי טובים יחסית לספק זול.

לגבי ה גנריק אז יש בהחלט כרגע ספקים מאושרים ב 80 שקל 400 וואט העניין הוא שאולי החנויות מוכרות אותם במחיר קצת יותר יקר משהו כמו 100 אבל מחיר עלות זה 80.

פורסם
  • מחבר

תשמעו מה נעשה אני יתן לכם את המפרט שלי ותגידו לי מה אתם חושבים...

Mobo: Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0)

CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX

Memory: Winbond PC2700 256MB DDR [bH-5 Chip]

Graphic Card: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card

HDD: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD

Monitor: AOC 7A+ DiamondTron

אני מאוד רוצה לקנות את המארז של Chieftec ואני מחפש ספק מתאים שיעשה את העבודה בזול אבל שיהיה חזק

פורסם

אם אין לך בסביבה מישהו שמוכר את הספקים הגנריים שציינתי מקודם אז לך על טסונמי הם בסדר. מה שכם בדובי מוכרים גנריק עם שניי מאווררים שזה מפתא מאוד וגם לא יקר. לא בדקתי אתהמתחים שלהם כך שאני לא יכול להמליץ לך עליהם.

פורסם

אם אין לו שני מאווררים, אז כנראה שהוא מספיק שקט ואין לו צורך לדבר שכזה גם בלי קשר לרעש. נא לא לדחוף הערות חסרות תקנה שכאלו.

מה שכן, אם לא מתוכנן OC הוא יהיה הבחירה הטובה ביותר. זוהי חברה טובה אשר לבטח שהספקים שלהם יציג רק טוב, כשהם באמת כאלו.

פורסם

אם אין לו שני מאווררים, אז כנראה שהוא מספיק שקט ואין לו צורך לדבר שכזה גם בלי קשר לרעש. נא לא לדחוף הערות חסרות תקנה שכאלו.

מה שכן, אם לא מתוכנן OC הוא יהיה הבחירה הטובה ביותר. זוהי חברה טובה אשר לבטח שהספקים שלהם יציג רק טוב, כשהם באמת כאלו.

מה כל כך חסר תקנה בהערה שלי NIKE אתה לא חושב שאתה קצת מגזים ונהיה לדיקטטור פה? הגזמתה!!!

ושניי המאוורים זה תורם לקירור של המעבד מאוד, והוא לא הזכיר שום דבר בקשר לשקט של הספק.

וזה היה בגדר המלצה ולא הבתנשאות כמו שאתה מציג את דברייך.

פורסם

מה הקשר לדיקטטור? אני פשוט אומר שממש אין קשר. אתה ממליץ על 'ספק עם שני מאווררים' כאילו זה מביא אותו לרמה אחרת של ספקים ג'נריים וקיים רק אחד.

מצטער אם נשמעתי רע יותר ממה שהתכוונתי להשמע כמו. אבקש את סליחתך.

פורסם

אישית, קצה נפשי בספקים גנריים אחרי שחיברתי את המערכת החדשה שלי (A7N8X Deluxe + AXP 1700+ +256MB DDR400) וצפיתי להנאתי במתחים רוקדים סמבה.

קניתי ספק של Fortron, המתחים לא זזים במילימטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים