עבור לתוכן

Samsung SyncMaster 226BW VS. LG L226WTQ

Featured Replies

פורסם

כעיקרון מתגובות שקראתי וממפרט באתרי היצרן,

הם כמעט זהים למעט הפאנל המיושן וחוסר תנועה פיזית של הSamsung , והLG פחות בהיר.

מה דעתם בנושא ???? מה עדיף ולמה ??

( אפשר להמליץ גם על מסכים אחרים למרות שאני ממש רוצה אחד מאלה)

תודה.

פורסם

יש השוואה שמראה שבסמסונג יש Input Lag קטן יותר מה-LG לכן הוא עדיף עליו לגיימינג וכמו כן שיחסית למסכי 22" עם פנל TN יש לו דיוק צבעים סביר. לכן לדעתי כדאי לך לבחור בסמסונג. לסרטים עדיף ללכת על מסכי 20"/24" עם פנל VA אם זה אפשרי מבחינת תקציב.

פורסם

היו רק 2,000 נושאים על זה בחודש האחרון... ::)

אני לא חושב שיש מישהו שמסוגל לשים לב ל-DELAY של שני פריימים, כך שנושא ה-INPUT LAG לא כל-כך רלוונטי (ובכלל הדיון ב-INPUT LAG לדעתי נופח מעבר לכל פרופורציה, בגלל כמה סרטי וידאו באיכות גרועה שהועלו ל-YOUTUBE...)

בגדול אלה שני המסכים המומלצים בקטגוריה הלא כל-כך מומלצת של 22". אין לאחד יתרון ממשי על האחר. אז כשזה המצב, מתחילים לחפש בנרות סיבות להעדיף מישהו ומגיעים ל-INPUT LAG...

פורסם

יש וידאו Review ב-ZAP שממליצה בחום על ה Samsung.

ממש עשו לי חשק לקנות אותו

פורסם

לפי דעתי אתמול נתחו 2 תראדים בנושא למרות שעדיין הדיו ןשל לפני 3 ימים היה פתוח.

אני לקחתי את הסמסונג. הוא מסך מעולה. יש שומרים ששניהם אותו דבר אבל אם תשים אותם אד ליד השני אתה תעדיף את הסמסונג.

פורסם

אני ראיתי את שני המסכים האלו וזה מה שאני יכול להגיד:

יחסי הניגודיות שלהם לא משהו, בתמונות עם צבעים דומים חלק מהצבעים נראים זהים וזה פוגע בפירוט התמונה, לסאמסונג למשל יש פירוט לא רע בצבעים כהים אבל אם יש לך תמונה בהירה עם צבעים דומים זה נראה איום, חסר כל פירוט, והרבה מהצבעים יראו זהים למרות שהם לא, למשל בתמונה עם לבן בהיר ופחות בהיר לא תראה הבדל בניהם. הLG לעומט זאת פחות טוב עם פירוט בצבעים כהים אבל ניתן לשים לב לפירוט בצבעים בהירים, הLG למעשה מעט חשוך יותר.

הכתב בLG מעט טוב וחד יותר.

אבל בכללי מבחינת צבעים לי הסאמסונג נראה טוב יותר...

בכל מקרה אף אחד מהם לא מתקרב למסך מבוסס VA/IPS לפאנלים האלו יחס ניגדיות הרבה יותר טוב, פירוט טוב בכל הצבעים, וצבעים הרבה(!) יותר אמיתיים.

בתקציב הזה יש לך רק את הפיליפס שהיה לי, אני החזרתי אותו בגלל זליגת אור מטורפת, אם זה היה פגם בספציפי שאני קיבלתי ובשאר אין אז עדיף לך הפיליפס.

אם לא אני אהבתי יותר את הסאמסונג.

מצד שני, אבא שלי ראה מסך מבוסס TN ומסך מבוסס VA והTN נראה לו טוב יותר, אז פשוט לך תראה, אין כזה דבר המלצה על מסכים פשוט לך ותראה.

את אבא שלי משך המסך עם הצבעים המוגזמים והלא אמיתיים, אולי גם אתה תאהב את זה...

פורסם

יש לי את ה 226 , חבר שלי קנה לא מיזמן את ה LG , ההבדל היחידי שאני מוצא הוא בעיצוב...

Samsung יותר יפה

פורסם

ומה דעתך על ה 226?

טוב? מרגיש חסרונות כשאתה משתמש בו?

פורסם

לי יש את ה 226WTQ וזה מסך פצצה!!!

פורסם

בתור אחד שקנה היום !!! כן היום ( לפני כמה שעות ) את הסמסונג אני ממליץ עליו בחום ..

הLG והסמסונג שניהם מסכים מצוינים ואולי הכי טובים בשוק בטווח המחיר שלהם , אבל שראיתי את שניהם אחד ליד השני מריצים סרט בHD ראיתי שלסמסונג יש יתרון קל עליו ...ובמשחקים הבנתי שהוא לוקח את הLG ...אבל בהבדל קטן.

אם חשוב לך העיצוב לדעתי העיצוב של הסמסונג מהמם והרבה יותר יפה מהLG ...אבל זה כבר אישי לכל אחד !!!

שניהם מסכים מעולים ונותנים תמורה מצוינת למחיר !!!

פורסם

תפסיקו להפציץ מחמאות למסכים האלו כי הם רחוקים מלהיות איכותיים...

המסך הנוכחי שלי שקניתי לפני מספר שנים יותר טוב מהם, והוא גם מבוסס TN.

איכותי באמת אלו המסכים המבוססים IPS/VA.

אני גם מחפש אחרי מסך כרגע, מצד אחד אני מאוד רגיש לכל פרט קטן אבל מצד שני התקציב שלי לא גדול.

אחרי שקניתי והחזרתי את הפיליפס VA לא נשארו לי אפשרויות אחרות ואני נאלץ ללכת על TN, בגלל שאלו מסכים לא איכותיים אני לא מתכוון להוציא עליהם יותר מ1500 שקל.

לאחר בדיקה די קפדנית של המון מסכים מצאתי שיש לא מעט הבדלים בין מסך למסך ולכל אחד הדפקטים שלו, ואחד הדברים הבולטים ביותר הוא יחס ניגדיות נורא וזה נכון לגבי כל מסך TN.

מבחינת צבעים הכי אהבתי את הסאמסונג ולכן אני כנראה יקנה אותו.

מבאס שעד 2000 שח אין שום מסך 20" אינצ' איכותי.

פורסם

אם כבר אתה מגרד 2000 למה שלא תיקח את הדל ? נראה לי שזו השקעה עדיפה על ה 226BW ...[br]פורסם בתאריך: 26.11.2007 בשעה 18:48:58

דרך אגב יוסי, האם ניסית לבדוק אצל היבואן מסך פיליפס נוסף או שפשוט ויתרת אחרי המסך התקול שהגיע אליך ?
פורסם

אני רוצה לראות את המסך בעיניים, במיוחד אחרי מה שהיה לי עם הפיליפס.

החנות היחידה שקרובה אלי היא LCDTV והם רוצים על המסך 2420 שח וזה יותר מדי בשבילי.

אגב אני כנראה יורד מהסאמסונג, למסך הזה יש 5 דגמים שונים, הוא יכול לבוא עם 5 פאנלים שונים.

הלכתי לראות אותו והוא נראה סביר אבל אם אני יקנה אני עלול לקבל פאנל אחר שאני לא יאהב, ולכן אני לא קונה אותו.

ככה שאני עדיין מחפש אחרי מסך.

פורסם

מה לגבי ה VP930 / 971P ? (סליחה שגנבתי קצת את הדיון)

פורסם

מסכים טובים, אהבתי במיוחד את הסאמסונג.

אבל אני רוצה להתקדם קצת, היום יש לי מסך 19, אני רוצה משהו גדול יותר, לפחות 20 עם עדיפות גבוהה לרחב בגלל שאני רואה הרבה סרטים ומשחק משחקים.

נשאר לי הפיליפס שמאוד התאכזבתי ממנו בגלל חוסר אחידות וזליגת אור, או האסוס.

יש לי כמה בעיות עם האסוס, כל החיבורים שיש לו, אני לא צריך אותם וזה מעלה את המחיר.

רמקולים מצלמה אני ממש לא צריך לדעתי זה אפילו טיפה פוגע במסך.

אבל הכי הרבה זה הציפוי הגלוסי, ראיתי הרבה מסכים גלוסים וזה נראה טוב, רק שאני לא יודע אם אני יאהב את זה בעבודה יומיומית, וגם אין לי איפה לראות אותו.

בקיצור בעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים