פורסם 2003 במרץ 2722 שנים שלום לכולםלאחרונה סידרתי את הקבלים שלי בתוך המארז אם חבר שלי והוא ראה שהקבלים לא היו מסודרים טובהקבלים היו בצורה כזות ההרד דיסק היה מוחבר לcdrom וללוח אם .....וההרד דיסק השני שלי מחובר לצורב ולוח אםמה שלא ידעתי שברגע שמחברים את זה בצורה הזאות אז ההרדיסקים עובדים על ultra dma 2 ושלי היו אמורים לעבוד על 5טוב בקיצור חיברתי את שתי ההרדיסקים לחוד ואת הצורב וה-cdrom לחוד ואז התחלו הבעיות הכול מוגדר כמו שצריך בsetup של המחשב אבל כאשר אני מפעיל את המחשב אז אני צריך לעשות כמה פעמים ריסטכדי שהוא יגלה את ההרדיסק הראשון כי לפעמים הוא מגלה לי את השני ואז זה לא עולה אבל רק אם אני עושה כמה וכמה פעמים ריסט אז איכשהו זה מסדר אני לא יודע איךאז אני מבקש ממכם לעזור לי אם תוכלו מה לעשות פו לעזאזל כי בסופו של דבר זה עובד ??? ??? :'(
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אני מנחש שיש לך דיסק קשיח ראשי של W.D שלא היה בו ג'אמפר (מצב stand alone, כאשר כונן CD הוא נייטרלי לגביו).תשים לו ג'אמפר במיקום שיכוון אותו למאסטר.
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר לא יש שני הרדיסקים של maxtor ואני יודע איך לגמפר אבל עדין יש לי את הבעיה שרשמתי בהתחלה
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר אחי אני יודע לג'מפר אחי אבל נראה לי שההרדיסק לא טוב כי הוא פעם מגלה ופעם לא מגלה אני צריך לעשות עמה פעמים ריסט ואזלהכנס לתוך ה-setup של המחשב ולחזור על ההגדרות של ההרדיסק אולי אתם תוכלו להגיד לי אם זה יכול להיות שזה קשור להרדיסק????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.