עבור לתוכן

המלצה למסך LCD ושאלה לגבי כרטיס מסך מובנה VGA

Featured Replies

פורסם

היי!

אני צריך 2 מסכים.

תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק?

עבודה:

20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים.

80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים...

0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים)

הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז :P) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל...

רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4...

שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי?

תודה!

פורסם

3000 לשניהם זה די לחוץ אבל לא יותר מדי.

המסכים האפשריים : פיליפס 200W6CS 20" די איכותי ניתן למצוא בערך ב1600 אם מחפשים היטב אבל שים לב למדניות האחריות.

ויוסןניק VP930 מסך רב-שימושי 19" גם ב1600+

סמסונג 971P טוב מהויוסוניק לסרטים אבל מורח במשחקים מהירים גם במגמת ירידה ל1600.

ואחרון לנובו L192P בערך ב1500 אינו מתאים בכלל למשחקים מעולה לעבודה משרדית.

מסכי 19" רחבים כמו מסכי 22" אינם מומלצים לסרטים או לעבודה משרדית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

אפשר לשאול כיצד הלנובו מעולה למשרדית? יענו מה כל כך שונה בו שהוא מעולה לעבודה משרדית?

ראיתי המון המלצות באשכולות פה על הסמסונג 971P וגם בביקורת האחרונה, וראיתי שהכי זול בזאפ זה 1639 ש"ח.. מחיר נחמד יחסית לכך שפעם הוא עלה 1900...

בקשר ללנובו: האם לראות טלויזיה בYES עליו זה בסדר? יהיו מריחות או צבעים לא איכותיים?

ולמה אני רציך לשים לב במדיניות האחריות?

מצטער על כל השאלות... נובים, ת'יודע.. :P

פורסם

תודה רבה על התגובה!

אפשר לשאול כיצד הלנובו מעולה למשרדית? יענו מה כל כך שונה בו שהוא מעולה לעבודה משרדית?

מה שיש לו זה מה שיש למסכים האחרים שהומלצו לך פה - פאנל VA, עם כל היתרונות שלו לעומת TN (עומק צבעים, ניגודיות, זויות צפיה רחבות).

מה שאין לו (וזה מה שפוגע במשחקים) זה טכנולוגייה לפיצוי זמן תגובה, שקיימת במסכי ה-VA החדשים יותר, כגון הסאמסונג והוויוסוניק. ללא הטכנולוגיה הזו, ה-VA ממש איטי במעברים בצבעים הכהים, ובמשחקים מרגישים את זה.

זאת אומרת שהוא לא יותר טוב מהם מעבודה משרדית, אלא שווה להם, ופחות טוב במשחקים. עם זאת, משום שהוא לרוב זול יותר, למי שלא משחק, הוא יכול להיות בחירה טובה מאוד.

בקשר ללנובו: האם לראות טלויזיה בYES עליו זה בסדר? יהיו מריחות או צבעים לא איכותיים?

אם יהיו מריחות או צבעים לא איכותיים זה בעיקר בגלל איכות השידורים של YES (אבל עוד מעט אמורים להכניס HD, כך שאולי זה ישתפר).

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה! :)

זאת אומרת שבסרטים(לא רק של YES) אלא כאלה מDVD המסך לא ריאה מריחות או איכות צבעים רעה?

ולמה אני צריך לשים לב במדיניות האחריות?

פורסם

לגבי האחריות:

פיקסלים שרופים - כדאי להעדיף החלפה מהפיקסל הראשון השרוף בשבוע - שבועיים הראשונים לאחר הקניה.

3 שנות אחריות מלאה (ורצוי ע"י היבואן הרשמי)

מדיניות החלפה והחזרים - חשוב מאוד !

כשאתה רוכש את המסך תעשה כמיטב יכולתך לבדוק אותו בחנות לפני שאתה לוקח הביתה, תבדוק שאין פיקסלים שרופים, שאין זליגת אור רצינית ...

וחשוב מאוד, אל תזרוק את האריזה המקורית לפחות חודש, למקרה שתתחרט ותרצה להחזיר !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים