פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים C&C יכול בכיף להיות סרט. גם קטעי המעבר שם פשוט מעלים, וכבר עם שחקנים (בTiberium Wars מופיעה השחקנית מ"האוס").וגם ההוא מאבודים נמצא שם.סרט מושלם מבחינתי יהיה על סדרת COMMANDOS.למה? כי:א. גדלתי על זה.ב. תדיימנו את ויני ג'ונס בתור הגרין ברט. עכשיו תנסו לחשוב על משהו מגניב יותר מזה.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים אוי נו.. מה הבאתם את כל המשחקים החדשים והפלצניים האלה.. לעשות מRed Alert סרט יכול להרוס טיפה את הסרטונים מהמשחק, מצד שני זה יכול להיות מצויין ועוד סופר מצויין עם משאירים את הפסקול של המשחק בסרט. אני זוכר שתמיד רציתי שיעשו על Commander Keen סרט. לפחות על הטרילוגיה הראשונה. עלילה ענקית ויכולה לתפוס יותר מסרט של דיסני עם קצת השקעה..
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים סרט על FEAR יהיה מעולה..הייתי רוצה שיעשו משהו על ספלינטר סל (הבנתי שעושים משהו כזה לא? ) זה יהיה נחמד מאוד
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים crysis לראות את כל העלילה בסרט נראה לי נחמד עם היערות וכל הדמויות חחחחח מה מעניין בלראות יער? .
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר RED ALERT 2!!!! עם כי זה יהיה סרט ממש קרוב לאמת, אה וכן הייתי רוצה סרט תיעודי עם כל הקסטרופה בצ'רבנובל שמבוסס על STALKER, אני יודע שיצא סרט כזה ב1979 אם אני לא טועה, אבל עכשוי אחרי האסון ולפני האסון התוצאות הקורבנות וההרס, תאגיד שחוקר את האיזור ומבצע בו פעולות לא חוקיות כגון עסקים, מסחר בתרופות מהקרינה וכדומה...
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים יאו !5 עמודים על סתם שטויות..אם כבר : HL הכול ! וכשייצא EP3 אז יעשו סרט אחד על הכול..לאחרונה יש משחק שממש מתאים לסרט ! KANE AND LYNCH !אשכרה מרגישים בתוך סרט ! וגם יש איזה 2-3 טוויסטים מאגניבים בעלילה...אולי ביושוק יכול ליהיות איכשהו נחמד אם יישנו אותו קצת..אבל האמת שאין בו יותר מידי עלילה...קיצור HL שלעט !שמעו זה משחק שאני מתערב שכולנו נזכור אותו גם בעוד 30 שנה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.