פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מסכים איתך..אם יעשו FEAR זה יהיה אחד הסרטים!!!יש לו עלילה כל כך טובה ובנויה כל כך לסרט...
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים Little Big Adventure ;Dוליתר דיוק - שום משחק. הוליווד נוטים להרוס משחקי מחשב. (נו, אז יו בול הוא לא בדיוק הוליווד, הוא יותר גרוע)
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים Counter Strike 1.6בכיכובם של G!g@byte Clan:G!g@byte|Mo$h!ko-אדמין ראשי(בעלים)G!g@byte|$ahar-אדמין ראשיG!g@byte|Of!r-אדמיןG!g@byte|NadinZ-חבר קלאן-הגולש הכי טובG!g@byte|Yoav-חבר קלאן-תותח ה-AWPG!g@byte|Ariel-חבר קלאן
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים GEARS OF WAR אבל שיהיה טוב כמו מלחמת העולמות או דוח מיוחד. ??? ???בכל מקרה, היה מעניין לראות סרט על דיאבלו. רק הסינמטיקס שהם עשו ב1 וב2 יכולים ליצור סרט שלם.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר בנוסף לFEAR הייתי רוצה סרט אימה שיוקדש אך ורק לUNDERTAKER, כמו שעשו עם KANE ככה אני רוצה עם UNDERTAKER, אימה במלואה, THE UNDERTAKER יכול להיראות הכי מפחיד בעולם ואם לשלב את זה בתור רוצח או קברן מסתורי או משהו יותר מצמרר מיני PAXTON FETTEL וALMA זאתי הבת שלו, משהו לא מהעולם הזה אפשר לקבל הזיה של סרט אכול אימה.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים sims יש אלוהים עם צ'יטים של כסף והוא מכניס אנשים לבריכה ומוכר את היציאות.. והם שם 4-5 ימים עד שהם מתים... :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.