פורסם 2003 במרץ 2722 שנים יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות...יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט.ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד.רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל?תודה.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים אמירם - בדוק את תשובתך להבא. הסוקט של XP ושל פנטיום 3 זהים וכל סינק שמתאים לאטלון XP יתאים גם לפנטים 3 (לי היה AX7 למשל על פנטיום 3).
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט.להבא תבדוק את התשובות שלך לפני שאתה מעיר למשהו
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מכיוון שזה על סלוט הגרין פאוור לא יכנס אבל יש את ה ספיירים הקטנים הם יעבדו טוב.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים חבר שלך בחור אמיץץ מאוד!!!שהמחשב לי מגיע ל 35 מעלות אני מתחיל להילחץ כולי75 !? וואוו להרחיק מכלי לחץ מהמארז
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים למי שלא הבין יש לו מעבד שנראה ככה: אין לי הצעה טובה כי אין לי את הציוד הזה לפני, זה לא משהו שאפשר להמציא בראש בלי לראות אותם. מה המימדים של הסינק והמאוורר שיש לו עכשיו ?
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים הסוקט עצמו זהה לא? יעני החתיכה הלבנה שעליה יושב המעבד.תחליט, סוקט או סלוט ?
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר הממממ... זה לא נראה ככה....יעני זה נראה כמו כרטיס PCI קטן שעליו הלבישו סוקט...המידות לא מדוייקות כי אני לא לידו עכשיו,אבל הם בערך 7 ס"מ * 8 ס"מ * 10 ס"מעריכה:הכוונה בסוקט בהודעה הקודמת היא לחתיכת הפלסטיק שעליה יושב המעבד.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים משהו כזה : זה מתאם FCPGA->Slot1 זה אומר שהמעבד שלו הוא סוקט במקור ואז אתה יכול לשים מאוורר של AXP כל עוד הוא לא מתנגש ברכיבים של הלוח. תשים לב שהגרין פאוור ברוחב של 80 מ"מ ככה שהוא לא יכנס אם הסוקט יושב בכוון הלא נכון (הוא יתקע בלוח). עדיף משהו בגודל 60*60.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים איך שאני מבין הוא מדבר על מתאם ללוח SLOT-1 אבל המתאם הזה הוא כרטיס דק ויש עליון סוקט 370.כך שהוא כן יכול להרכיב מאווררים המתאימים ל AMD אבל הבעיה היא שלא כל סינק יתאים במימדו.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר משהו כזה : זה מתאם FCPGA->Slot1 זה אומר שהמעבד שלו הוא סוקט במקור ואז אתה יכול לשים מאוורר של AXP כל עוד הוא לא מתנגש ברכיבים של הלוח. תשים לב שהגרין פאוור ברוחב של 80 מ"מ ככה שהוא לא יכנס אם הסוקט יושב בכוון הלא נכון (הוא יתקע בלוח). עדיף משהו בגודל 60*60. בדיוק כזה! ד"א, איך לעזאזל אני מוציא את זה מהלוח?
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים יש כאלו מכמה חברות יש גנריק ויש של MSI לפי מה שזכור לי אבל ברובם זה הפטנט של הקליפסים מפלסטיק מלמעלה שצריך ללחות בפנים אותם ויש כאלו אין כלום אתה פשוט מוציא וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.