עבור לתוכן

כמה באמת רע ה Samsung 206BW לעבודה ממושכת באינטרנט וכתיבת עבודות?

Featured Replies

פורסם

הוא נראה לי המסך הכי משתלם בקטגוריה של 20" רחבים.

קראתי הרבה שרשורים עליו בפורום ותקנו אותי אם אני טועה, אלה המסקנות העיקריות.

1. מסך עם פאנל TN, שככל הנראה משמעו איכות פחות טובה בהגדרה בהשוואה לסוגי פאנלים אחרים.

2. בגלל הTN הוא לא מתאים לעבודה ממושכת עם טקסטים, בגלל בעיית בהירות? (מעייף/מייבש עיניים).

3. לצרכי צפייה בוידאו הוא עושה עבודה טובה.

אני סטודנט. 95% אחוז מהזמן שלי במחשב זה אינטרנט/טקסטים.

אני מכוון למסך רחב מתוך מחשבה שהוא ישמש כמיני-טלויזיה עם תכני HD בעיקר, למרות ששוב, זה יהיה לכל היותר 5% מהזמן.

אולי, וזה אולי כי אף פעם לא ניסיתי, הוא יהיה נוח יותר גם בכתיבת עבודות אם רוצים שני חלונות וורד, או וורד וגם אינטרנט ביחד.

שאלתי היא, לבעלי המסך או לכל מי שיודע, עד כמה הוא פחות נוח הוא לעבודות הנ'ל כדי שאדע האם לקחת את הסיכון או לא.

תודה.

פורסם

הוא לא גרוע לכתיבת עבודות. פשוט יש אנשים ש-TN מעצבן אותם בגלל זויות הצפיה. אבל זה לא שהמסך הזה יהרוס לך את הראייה, כל עוד תכוון אותו נכון (תוריד בהירות הרבה מתחת למקסימום ועדיף גם לשים אותו כך שהחלק העליון של המסך הוא בגובה העיניים. כך מבטך מופנה כלפי מטה והעיניים תמיד מכוסות חלקית ע"י העפעפיים, מה שימנע יובש.

פורסם

אם תצליח להשיגו בזול (מתחת ל 1300) אז מדובר בקניה משתלמת ...

אם לא ואתה מתכוון להוציא עליו בסביבות 1400 שקל, עדיף לך לקנות (ואני יודע שההמלצה נדושה) פיליפס 200W6CS שהוא גם כן 20" רחב אך עם פאנל VA שיהיה מצויין לכל השימושים שציינת.

אתה יכול להשיגו (קצת קשה, מלאי מוגבל בארץ) באיזור 1500 עם אחריות טובה של איסטרוניקס הכוללת החלפה מהפיקסל הראשון בשבוע הראשון לאחר הקניה.

חפש קצת בפורום ותמצא הרבה דיונים עליו ...

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה למשיבים.

ההפרש כרגע בין הסמסונג לפיליפס עומד על בערך 250 שקל אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כדאי להשקיע את הסכום הזה בשביל משהו יותר ורסטילי..

אחרי הכל, אם אגלה שבשימוש של הסמסונג כטלויזיה אני צריך לשבת על כסא בדיוק מול המסך כדי לראות טוב אז זה לא פרקטי.

אשמח לעוד המלצות, אם יש, למסכי 20" רחבים בטווח של 1500 ומטה..

פורסם

כמה רע? אם אתה שואל אותי הוא נהדר..

לי יש את אחיו הגודל בגודל 22" ו-99% מהזמן שלי אני באינטרנט סתם גולש,ואני מאוד נהנה מהגודל וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים