פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אגב... גם פרויקטים לא גמורים יכולים להגיע. שיטת הניקוד מתחשבת בהכל אל תדאגו. מצפה לראות מכם יותר הענות חברים, Aviko אפשר להירשם עם יותר מפרוייקט אחד? אולי אני יתן פוש עם הפרארי שלי ויעשה מה שאפשר עד התחרות :
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים OMFG אנשים .. אני לא מאמין למה שאני רואה אתם לא רוצים לוח אם חדיש ומאגניב פאקינג ספק 1000W של זלמן !!!!מה יש רק מודר אחד עם פרויקט גמור בישראל ?!יש הרבה פרויקטים גמורים... אבל לא כאלו ששווה להציג ;Dיש עוד אתר כמו HW בכל הקטע של המודינג? כי נראה לי שאם לא אז המשתתף היחיד בתחרות יהיה SSR
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר כל הכבוד לנרשמים!, אשמח לראות עוד כאלה! ההרשמה נגמרת בשבוע הבא לכן מי שיכול להגיע, אפילו אם הפרויקט שלו לא גמור.. שירשם כבר כדי להבטיח את מקומו! הירשמו בהמוניכם Aviko
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים Ferrari Enzo Tribute נרשם גם הוא לתחרותhttp://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1069315
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים טוב בגלל שאין לי ציוד וכסף לעשות מודינג למארז המקורי שהיה אמור להיות ויתרתי ... עכשיו המארז יהיה תיק גב של פומה
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים היית צריך להסביר לו שיש שיטות טובות יותר לנקות את המחשב... נשמע מצחיק אבל אל תצחק עבדתי על זה שבע שלם
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מקום שלישי - אלי (arkadur) עם הפרויקט SGI מקום שני - המחשב של אלון ומקום ראשון - דימה (ssR) עם הפרויקט אקווה-לייט. ברכות לזוכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.