עבור לתוכן

בעיה בתוכנה פריהנד 9 קופצת לי הודעה שגיאה

Featured Replies

פורסם

יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר.

ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה.

אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה.

אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9.

איך פותרים את הבעיה הזאת?

אנא הושיעו לי עזרה

בתודה מראש

מיכאל

[attachment deleted by admin]

פורסם

יכול להיות שהבעיה נוצרת כי הזכרון הוירטואלי המוקצה הוא נמוך מהמומלץ. תבדוק באפשרויות של הזכרון הוירטואלי אם ה currently allocated נמוך מה recommended שמוגדר שם, ואם כן, קבע את ה initial size להיות לפחות כמו המומלץ.

לפעמים הפתרון הזה פותר בעיות כאלה.

פורסם
  • מחבר

תוכל להסביר לי בדיוק מה לשנות זיכרון נמוך או גבוהה, מה המספר מתאים לזיכרון שלא יופיע לי הודעות בעיה בתוכנה פריהנד.

הנה תמונה צירפתי פרטים על זיכרון ויטרואלי.

ועוד משהו פרטי מחשב שלי:

פנטיום 4 מעבד 3.2 + זיכרון DDR 400 1GB

אני משתמש בחלונות XP באנגלית.

מיכאל[br]פורסם בתאריך: 26.11.2007 בשעה 14:55:21

אני שניתי זיכרון וירטואלי נמוך בתוך Initial Size: 1534

ועשיתי הפעלה מחדש. ובדקתי תוכנה פריהנד, עובד טוב אבל בפעם שנייה נותן לי שוב נותן הודעה שגיאה

צירפתי תמונה הודעות שגיאה.

מה יכול להיות תקלה?

איך פותרים את הבעיה הזאת?

מיכאל

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה כמו באג בתוכנה עצמה. מתי זה קורה בדיוק? אחרי כל פעם שאתה מעלה את התוכנה מלבד הפעם הראשונה?

פורסם

אל תשנה כלום, זה באג בתוכנה.

תתקין גירסה אחרונה MX אומנם הנ"ל לא יעלם לגמרי אבל היא הרבה יותר יציבה.

פורסם

אני מעולם לא נתקלתי בבעיות עם MX, אז אם יש לך אפשרות כדאי לעבור לגרסה הזו. מה גם שלגבי MX לא תהיה בעיה ל ADOBE לעזור לך בתמיכה.

פורסם
  • מחבר

תודה שהסברתם לי אני מודה לכם מאוד...

שתידעו כשאני מפעיל פעם ראשונה תוכנה עובד בסדר. אבל פעם שנייה שוב פותח תוכנה ומיד מקבל הודעות שגיאות. זה קורה לי כמה פעמיים.

ובעניין MX זה עולה כסף יקר. הרי יש לי גירסה 9 זה מספיק לי. וגם תמיכה טכנית לא נותנים לי לטפל את הבעיה הזאת. כי

חברה adobe לא מתעסקת בתוכנות פריהנד 9 בתקלות. היא משתמשת רק במוצרים של אדובי. זה מוזר.

מעניין תקלות הם לא עוזרים לי. מה קרה לחברה קוויסופט היא ניעלמה לנו תמיכה של פריהנד?

אני מאוכזב מאוד מאוד.

אני משתמש בו פריהנד 8 הרבה הרבה זמן 3 שנים. ואח"כ עברתי ל-9. בגירסה 8 אין לי בעיות איתה אין שום הודעות שגיאות.

אבל גירסה 9 יש בעיה לזה. אבל גירסה 9 היא יותר טוב יש בה הרבה תוספות כלים. לדעתי גירסה 9 והגירסה 8 לא אותו דבר כמעט דומה.

מה אתם אומרים על זה?

מיכאל

פורסם

אין הרבה שינויים מ 9 ל 10 גם מבחינת הבאגים

אגב שים לב שיש גירסה 10 ויש MX למרות שהיא גם נקראית 10 נקודה משהו

סה"כ זו תוכנה מאוד יציבה אבל הבעיה הכי קשה שלה זה הבאג שנועל אותה/קריסה, אצלי זה קורה שיש קובץ קובץ כבד מהרגיל

אחרי שההודעה קופצת אין דרך לשמור את הקובץ בדרך הרגילה, במידה ויש לך מידע לא שמור תתעלם מההודעה

לך ל file ותעשה save as תן לקובץ שם אחר

ותסגור את התוכנה, אצלי האפשרות היחידה לסגור אותה זה דרךalt+ctrl+dell

כן זה מאכזב אבל אדובי קנו את מקרומדיה והחליטו להרוג ברכות את פריהנד כדי לפנות יותר מקום לאילוסטריטור

שאגב מעולה אבל לא אינטואטיבית כמו פריהנד וזה מקשה לעשות את המעבר בניהם אבל אין ברירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים