עבור לתוכן

האם כשקונים כרטיס טלויזיה צריך לחבר אותו לעיגול הזה בקיר?

Featured Replies

פורסם

או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן?

איך זה בדיוק עובד?

פורסם

מחברים אליו את הממיר למיטב ידיעתי.

פורסם

תאמין לי אתה מהאנשים שמוקדי השירות מתים עלייהם (-:

בכל מקרה זה תלוי מה השימוש של הכרטיס:

אם אתה מתכוון להקליט ממנו כבלים בעיקר ולראות את הכבלים בטלוויזה חבר אליו את הממיר

אם אתה מתכוון להשתמש בו לקליטה עצמה של ערוצים חופשיים מהאוויר (כי הערוצים של הכבלים מקודדים ברובם) תחבר אליו אנטנה או אנטנה מרכזית

אתה גם יכול לנסותא ת מזלך לקלוט את הערוצים האנלוגיים של הכבלים בלי חיבור כי לא תמיד מנתקים ואז גם בלי ממיר תוכל לקלוט חלק,תחבר את הממיר לשקע הכבלים (כן העיגול הזה בקיר)

פורסם
  • מחבר

מזה חששתי.

קודם כל נתחיל מזה שיש לי YES ולא כבלים לצורך דיוק.

אני רוצה לראות טלויזיה בחדר שלי על המסך של המחשב (בסלון יש רעש!! :pissed:)

ובחדר שלי אין שקע כבלים כמו שאמרת "העיגול בקיר", מה שאני רוצה לעשות זה לראות טלויזיה ולהקליט זה הכול.

יש אולי פתרון אחר אם בכלל קיים דבר כזה?

למה התכוונת שאמרת לחבר אנטנה?

אשמח לתשובה

פורסם

לחבר למחשב<................כבל ארוך..............>לחבר לTV

פורסם

לא לא !!!

יש הסבר יותר ברור. איזה כניסות יש עליו?? רק אנטנות או גם RCA.מנסיון שלי כרטיסי טלויזיה דיי חלשים בפענוח מהקיר לכן אני מציע לך לחבר אותו לממיר דרך האנטנה עצמה (RF) או דרך האודיו וכבל המרה לג'ק (PL) והכבל וידאו הצהוב לכניסה VIDEO IN.

מהקיר האות חלש ואתה תקבל תמונה וקול עם הרבה שלג.מהממיר האות בא מוגבר ואיכותי יותר וזה עדיף.

פורסם
  • מחבר

אין לי גישה מהמחשב לממיר או לשקע בקיר.

זה חייב להיות ככה?

הכרטיס לא קולט ישר את האותות?

פורסם

אל כרטיס טלויזיה צריך להתייחס כאל-טלויזיה.

אם אתה רוצה לראות yes. אתה צריך ממיר של yes. כנל לגבי hot אלא אם כן אתה מתחבר ישירות לכבלים ללא ממיר.

פורסם

מאיפה הוא קולט בדיוק ? אם הוא סתם היה קולט שידורי לווין, למה היה צריך:

א. ממיר

ב. חיבור (בקיר) לצלחת לווין

?

קצת הגיון...

ד"א אם זה עדיין חסר אז:

א. צריך ממיר כדי לפענח את הסיגנל ולהפריד בין הערוצים

ב. בשביל לקלוט את הסיגנל מהלווין.

פורסם

בן

הכרטיס נועד בסך הכל לתאם בין המחשב לאנטנה\RCA הוא לא מחליף את הממיר ואין לא ממיר פנימי אלה אם כן אתה יודע והצהירו לך שהוא מסוגל לעשות זאת.

ואם כן אז הוא מאד מאד יקר....כמו שאמרו קודמיי ברגע שאתה מתקין כרטיס כזה עליך להתייחס למחשב כאל TV לכל דבר וככזה הוא צריך ממיר כלשהו על מנת

לראות תחנות.אם אתה רוצה לסרוק בשיטה הישנה הידועה בשם "היפרבנד" עליך לבדוק שהכרטיס שלך מכיל בתוכו יחידה כזו (כמו שהתקינו באופן גורף בכל הטלויזיות

בתחילת עידן הכבלים) אבל אתה לא תקבל איכות טובה בהשוואה למה שהממיר נותן.

מסקנות :

על מנת למצות את הכרטיס במחשב צריך לידו ממיר לא משנה של מי הוט או יס על מנת לקבל תחנות מוגברות

הכרטיס יכול לקלוט תחנות באיכות ירודה מהשקע הלבן בקיר אבל לא את תחנות הכבלים (ערוץ 2 ערוץ 1 מה שקולטים בצורה אנלוגית)

אפשר לראות סרטים מוידאו (קסטות ) דרך הכניסה VIDEO IN

אני מציע לך לקחת את החוברת הסברה של הכרטיס ולראות איך אתה פותר את הבעיות האלה.יכול להיות שקריאה מהירה תראה לך דברים שאנו לא עונים

לך פה

בברכה.

פורסם
  • מחבר

עוד לא קניתי את הכרטיס

אני רוצה לקנות אבל פשוט לפני הקנייה אני רוצה לדעת איך לעבוד עם הכרטיס? כדי שאחרכ לא יהיו בעיות.

והנה אני כבר מגלה בעיה רצינית.

אז בחזרה לנושא:

אם נניח אני מבקש מ YES עוד ממיר, אז אני מחבר אותו לכרטיס טלויזיה וזה מבטל את החיבור לקיר? (אין לי את השקע בקיר שאצלי בחדר).

ואם כן אז הממיר הוא פשוט אותו ממיר? או משהו קטן וקומפקטי ?

פורסם

מה לא ברור במה שאמרו "צריך ממיר כמו שצריך ממיר לטלוויזיה" ?

בממיר לטלוויזיה שלך הוא יותר קטן ? בממיר לטלוויזיה שלך אין חיבור לקיר ?

...

פורסם
  • מחבר

ומה אני אמור להבין מהשאלות שלך?

אין לך תשובה רצינית - אל תענה.

פורסם

בן

כל אחד עונה לך פה בפאזה שונה מניסיון שלו.אם בחדר המחשב אין ממיר אז כן רצוי שיהיה ממיר על מנת להנות מהכרטיס טלויזיה ומשידורים איכותים.שנית אם אין

שקע הזמן טכנאי שיסדר לך עוד נקודה כדי שהממיר (לא משנה כרגע של מי) יוכל לקבל אות מהקיר ולהעביר אותו למחשב שלך."נקודה" בקיר יכולה להיות גם סתם

אנטנה פשוטה שלא תעזור לך הרבה.את זה התקינו שעוד בנו את הבית...

אם מדובר עם נקודה שכתוב בה TV וRADIO אין לך הרבה מה לעשות איתה.אלה נקודות מאד חלשות.אתה יכול לנצל את הכרטיס אולי עם הנקודות המשולשות של

יס או הוט שהשקעים בהן מסודרים בצורת משולש הפוך.ויש חיבור מיוחד עם כבל מסוכך שאפשר לחבר לכרטיסי TV חדשים.

שוב..המלצה שלי לעבוד עם ממיר.

פורסם
  • מחבר

ל exercise הייתה נימה של זלזול בעיני ואני לא אוהב את זה.

בקשר לנושא אני מבין את זה ככה:

צריך ממיר שאותו מחברים לכרטיס טלויזיה ובנוסף לכך צריך לחבר את הממיר לשקע בקיר.

אם הבנתי נכון אז כמה צריך לעלות עשיית שקע בקיר בערך, והאם זה אפשרי בכלל כי הביניין הוא בן כ 20 שנה פלוס.

בקשר למה שאמרת

הכרטיס נועד בסך הכל לתאם בין המחשב לאנטנה\RCA הוא לא מחליף את הממיר ואין לא ממיר פנימי אלה אם כן אתה יודע והצהירו לך שהוא מסוגל לעשות זאת

איך אני יכול להבחין אם יש לו ממיר פנימי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים