עבור לתוכן

איזה ציוד היקפי עדיף כמתנה לגיימר עד 400 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך

יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים

גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם

ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים

פורסם

עכבר

MX518 עכבר נהדר ויחסית זול. אפשר למצוא כזה בסכום של כ-160 ש"ח מתצוגה עם שנה אחריות אם זכור לי נכון

פורסם
  • מחבר

עכבר

MX518 עכבר נהדר ויחסית זול. אפשר למצוא כזה בסכום של כ-160 ש"ח מתצוגה עם שנה אחריות אם זכור לי נכון

כך הוא צריך להראות? ושכחתי להגיד שאני מוכן להשקיע עד!400ש"ח

12348120c.gif

פורסם

כן זה העכבר, הוא אמנם לא עכבר לייזר, הוא אופטי- אבל הוא מאוד מדויק ועדיף על עכברי לייזר.

אם אתה מוכן להשקיע עד 400 שקל, אולי תצרף גם מקלדת של לוג'יטק? (או שפשוט תקנה את העכבר... הוא בסה"כ שכן).

אם אתה רוצה מקלדת טובה (במסגרת תקציב כמובן), יש לך את ה-Logitech Multimedia Keyboard Elite.

פורסם
  • מחבר

כן זה העכבר, הוא אמנם לא עכבר לייזר, הוא אופטי- אבל הוא מאוד מדויק ועדיף על עכברי לייזר.

אם אתה מוכן להשקיע עד 400 שקל, אולי תצרף גם מקלדת של לוג'יטק? (או שפשוט תקנה את העכבר... הוא בסה"כ שכן).

אם אתה רוצה מקלדת טובה (במסגרת תקציב כמובן), יש לך את ה-Logitech Multimedia Keyboard Elite.

עכבר אופטי עדיף על ליזר(הדגם הספיצי מוזר) כי אני יודע שאופטי זה מקסימום 800dpi וליזר זה יותר שהיום הכי גבוהה אם אני לא טועה!! זה 2000dpi ושכחתי להוסיף שאני לא רוצה אותו על חוט כי הוא זולל את הסוללות ומקלדת יש לו חדשה של חברת מיקרוסופט ושניה 400ש"ח זה יקר כי לפי דעתי זה ממש לא:S

פורסם

עכברי הלייזר אמורים להיות טכנולוגיה מתקדמת יותר, זה נכון.

אבל אם תקרא מאמרים של ביצועים בפועל ותראה שלא משתלם לקנות עכבר לייזר. בגלל זה המלצנו לך על עכבר אופטי.

ומה הכוונה ב-"לא רוצה אותו על חוט כי הוא זולל את הסוללות"? ???

400 שקל להשקיע על שכן שאתה בקושי מכיר? הלוואי עליי :P

בכל מקרה, כנראה שהכל יחסי כאן...

פורסם
  • מחבר

עכברי הלייזר אמורים להיות טכנולוגיה מתקדמת יותר, זה נכון.

אבל אם תקרא מאמרים של ביצועים בפועל ותראה שלא משתלם לקנות עכבר לייזר. בגלל זה המלצנו לך על עכבר אופטי.

ומה הכוונה ב-"לא רוצה אותו על חוט כי הוא זולל את הסוללות"? ???

400 שקל להשקיע על שכן שאתה בקושי מכיר? הלוואי עליי :P

בכל מקרה, כנראה שהכל יחסי כאן...

חח צודק אני רוצה אותו על חוט ולא רוצה אותו אלחוטי טעות שלי

פורסם

אז זה בדיוק עונה לצרכים שלך- ה-MX518 הוא עכבר חוטי שמיועד לגיימרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים