עבור לתוכן

תמונות מהמוד ללוח אפוקס 8RDA(עידכון)

Featured Replies

פורסם

מה עם המעבד ? למה רק1600~?

239 זה יפה מאוד אבל אני עשיתי 235 ללא mod (תמונה כשאני אהיה בבית) מה המקסימום שהגעת עם המעבד בFSB כזה ?

...והזכרון על 100% ??

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכובד, אני אוהב אנשים שמשקיעים בחומרה שלהם כדי להשיג את המקסימום, כל הכבוד !

פורסם
  • מחבר

תודה KOM

mafgizpo אני עובד רק על מאה וגם אני יצלחתי להגיע בלי המוד לסביבות ה-230 אבל זה לא יציב אכשיו הוא יציב כמו לא יודע מה

פורסם

אחי תעלה לו קצת את המגהרצים וoc מצוין ;D

פורסם

הקטע שחבל כאן הוא זה שאתה לא מביא תמונות מ-3DMARK למשל...

פורסם
  • מחבר

אני יביא מתי שהמחשב של ה-oc יהיה מחובר לרשת(עובד על זה) ,דרל אגב אולי יש ב3DMARK איזה אופציה שאני יכול לישמור אותה ולהעביר את זה דרך מחשב אחר לאינטרנט?

פורסם

אחרי שאתה מבצע בדיקה יש לך אפשרות לעשות PUBLISH באתר החברה. בשבילנו PRINT SCREEN יספיק

פורסם

תנסה לעשות סרקין שוט, תיכנס לציר תעשה הדבק ואז תסמן את החלק שאתה רוצה,תעשה חדש תדביק את זה לשם ותעשה שמור בשם,

עכשיו אחרי שעשית את זה תעביר דרך הרשת של המחשבים בבית (אם יש אחת) למחשב השני ותביא את זה משם....

פורסם
  • מחבר

שכחתי לשאול מה ההבדל בביצועים יהיו נגיד עם המערכת שלי תיהיה על 239*6 נגד מעבד שיהיה על דיפולט(133*11) מה הבאס הגבוהה נותן לי ?(כי שני המעבדים באותו מהירות שעון)

פורסם

הבאס הגבוה משפר בהרבה את הביצועים !

בהמון...זיכרון מעבד לוח....הכל משתפר!

פורסם

הבאס נותן מהירות זכרון גבוה. אם תריץ באנצמארקים ומשחקים תצראה הבדל גדול בביצועים. רוחב הפס של הזכרון גדל בהמון ולכן יש הרבה יותר מידע בהרבה יותר מהירות.

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שעדיף באס גבוהה מאשר מהירות מעבד גבוה נכון?

פורסם

הכי טוב זה למצוא את השילוב המקסימאלי.

אם המעבד מגיע ל2450 והלוח ל237 לפי דעתי כדאי לשים את הלוח על המקסימום וקצת פחות מהמקסימום של המעבד.

פורסם

איך אני מת ליראות עבודה מסודרת ומקצועית :xyxthumbs: כל הכבוד!

אחרי שתגיע למקסימום הבאס תראה כמה אתה יכול לסחוט מהמעבד הזה ... :-*

פורסם

אהה :-\

ואני תקוע עם מפרט בדיוק כמו שלו , והמחשב כבר לא יציב ב 180 באס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים