פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים שלום המערכתמעבד E2180לוח גיגה בייט P35-DS3Lקירור פריזר 7זיכרונות gskill 800mhz 2gb PKספק 400W TRT של HECבקיצור שמתי את תדר ה PCI על 100 העליתי באס ל 300 (שהבנתי שממש לא גבוה ליכולות של הלוח והמעבד) מכפיל זיכרון על 2.5 כלומר תדר 750טמפרטורות אני באמת לא יודע כי לא יודע איך בודקים גם מאמץ וגם טמפרטורות יחד אבל מאמין שלא גבוהות יש קירור טוב (מארז P182 עם עוד מאוורר לכיוון הכרטיס מסך)ה ORTHOS קורס אחרי שעה וכמה דקות ואלו השורות האחרונות של הלוג1:FATAL ERROR: Rounding was 0.48828125, expected less than 0.41:Hardware failure detected, consult stress.txt fileיכול להיות שצריך לעלות מתח למעבד כל כך מוקדם? ואם כן כמה לעלות ואם לא מה עוד יכול להיות תודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים טמפרטורות אני באמת לא יודע כי לא יודע איך בודקים גם מאמץ וגם טמפרטורות יחד אבל מאמין שלא גבוהות יש קירור טוב (מארז P182 עם עוד מאוורר לכיוון הכרטיס מסך)ה ORTHOS קורס אחרי שעה וכמה דקות ואלו השורות האחרונות של הלוג1:FATAL ERROR: Rounding was 0.48828125, expected less than 0.41:Hardware failure detected, consult stress.txt fileיכול להיות שצריך לעלות מתח למעבד כל כך מוקדם? ואם כן כמה לעלות ואם לא מה עוד יכול להיות תודה מראשלניטור טמ"פ תשמש בתוכנה הבאה: http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zipמציע שתבדוק טמ"פ קודם - במידה ו הם תקינות אז צריך לשאול איזה סוג של בדיקת ORTHOS ביצעת? (SMALL\BLEND\LARGE?)בנוסף האם קיבעת ידנית את המתח למעבד? ואם כן כמה?האם קיבעת מתח ותיזמוני זכרונות?
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר אז ככה:הבדיקה היא BLENDזיכרונות:טעות שלי המכפיל הוא 3 ולכן התדר 900 בתיזמונים של 5-5-5-15 על AUTOמתחים על AUTO:מעבד 1.325זיכרונות על + 0.2V
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים נסה להוריד את תדר הזכרונות ולהחזיר אותם למתח סטוק.באוברקלוק כדאי לבדוק (במידת האפשר) מה הגבול של כל רכיב בנפרד בכדי לדעת מה מגביל אותך.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים נסה להוריד את תדר הזכרונות ולהחזיר אותם למתח סטוק.באוברקלוק כדיא לבדוק (במידת האפשר) מה הגבול של כל רכיב בנפרד בכדי לדעת מה מגביל אותך.מחזק.בנוסף תקבע את המתחים והתיזמונים ידנית (ב OC לא משאירים את זה על AUTO).
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר אוקי תודה אני אנסהאבל אם אני על באס 300 אני לא יכול להגיע בידיוק לתדר 800 של הזיכרונות אז עדיף לרדת טיפה אני מבין?בדקתי טמפרטורות ובמנוחה 36 במאמץ (אחרי 30 דקות עבודה ככה באורטוס 56 מתנדנד לכיוון 57) נראה לי סביר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.