עבור לתוכן

תקלה בתצוגה בטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי GeForce 7600GS

ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה:

מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה.

בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב).

עד לכאן הכל טוב ויפה.

הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה.

המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין.

לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זאת אפשר לראות את הדסקטופ שלי איכשהו.

ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות, אבל לא הצלחתי לסדר את התמונה.

הפיתרון היחיד הוא לחזור לדרייבר הישן.

אבל זה לא פיתרון מוצלח במיוחד, לכן השאלה היא האם יש דרך לסדר את זה?

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך דריבר מאוחר יותר.

תוריד ותתקין את 93.71, ותהנה. (זהוא הדריבר הכי טוב שיש לסדרת ה 7xxx, והוא משפר גם ביצועים)

סדרת הדריברים 1xx מתאימה רק לסדרת הכרטיסים 8xxx ועושים רק רע ל 7xxx.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון למשחקים

למשל bioshock, לא עובד עם 94.24

כששיחקתי בו, הייתי צריך כל פעם להתקין דרייבר בהתאם לצורך... לראות סידרה בטלויזיה או לשחק במשחק...

וגם במשחקים אחרים, אני מאמין שהביצועים יותר טובים עם הדרייברים האחרונים

פורסם

אני מצטרף לשאלה, יש לי ASUS 8800GTS ואני רואה שחור לבן בטלוויזיה בויסטה או ב-XP איך אני משנה את זה?

פורסם

בעיקרון למשחקים

למשל bioshock, לא עובד עם 94.24

כששיחקתי בו, הייתי צריך כל פעם להתקין דרייבר בהתאם לצורך... לראות סידרה בטלויזיה או לשחק במשחק...

וגם במשחקים אחרים, אני מאמין שהביצועים יותר טובים עם הדרייברים האחרונים

אבל אני אמרתי לך שהדריברים האחרונים (1xx) מתאימים ל 8xxx וסתם גורעים בביצועים ל 7xxx.

יש אנשים שגם 94.xx עושה אצלהם בעיות במשחקים.

תנסה להתקין 93.71 לראות אם bioshock יעבוד.

הינה ת'ראד שפתחתי על זה לפני כמה זמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294542.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים