עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם לQ6600

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז נניח שאני הולך עם PK5, אני עדיין לא יודע לגבי זכרונות...

האם למשחקים יש צורך ביותר מ2GB?

אם אתה לא עושה OC

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=259&category_id=822da4ab551c29b7e6d19969903eec09&

אם אתה עושה OC

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=519&category_id=822da4ab551c29b7e6d19969903eec09&

כמובן שתכפיל את המחיר ב2 לשני ג'יגה.

אין לך צורך ביותר מזה, 4 ג'יגה אקניתי רק לשני עורכי תלת מימד בחברות גדולות, לעורך וידאו ולעורך מוזיקה בסטודיו הקלטות.

• תגובות 40
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהלוחות האלו תומכים ב667?

לא כתוב עליהם את זה בspecs...

פורסם

אתה בטוח שהלוחות האלו תומכים ב667?

לא כתוב עליהם את זה בspecs...

תבין, לא ה"לוח" תומך אלא ה CHIPSET של INTEL בכל הסדרה תומכים בזיכרחון עד 1333 שזה

533

667

800

933

1066

1111

1333

אם איני טועה אלה הדגמים המדוייקים מהזיכרון.

עוד פרטים על הסדרה המצויינת הזאת

http://event.asus.com/mb/p5k/spec.html

שים לב כשזה נכתב מעבדי 1333 לא היו קיימים ככה שזה רשום שם עד 1066

פורסם

אלקס , דבר ראשון, לפי התגובות פה באתר, ולפי הניסיון האישי שלי עם גיבור לא הייתי קונה מהם עיפרון גם אם הייתי גר בתוך החנות שלהם.

דבר שני, זכרונות 533 לא קונים יותר , לא כדאי, יש לך סט 2G 667 במחירים זהים (260 כולל משלוח) אז חבל לקנות 667, מה גם שאם הוא ירצה לשדרג בעתיד למעבדים עם FSB 1333 הוא תקוע וחייב להחליף גם זכורנות. אז לא.

לגבי הלוח, הג'גבייט נמכרים הרבה יותר מאסוס בגלל מחיר תחרותי ובצועים שווים .StoneFox המלצה שלי , קח את הג'גבייט, ממליצים פה בפורום עליהם על ימין ועל שמאל.. ויש לזה סיבה מאוד ברורה -המון ניסיון עם סדרות זהות של ג'יגבייט עם צ'יפסט 965 הקודם. ה DS3ים וה S3ים הקודמים היו מעולים. וגם אלה.

קח את הג'גבייט DS3Lי+ 4X1G זיכרון 667 + Q6600.

וקיבלת מערכת מעולה. עדיף שתרכז את הקניה בחנות אמינה שידוע בשרות שלה, תחפש פה בפורומים , בעיקר בפורום כללי ותראה חוות דעת על חנויות.

פורסם
  • מחבר

זה די מוזר...מאיפה אתה מביא את המחירים לזכרונות?

ראיתי ש200-250ש"ח זה מחיר של מודול אחד, לא סט של 2...

פורסם

רוצה דוגמה?

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4518

יש גם בנועה מחשבים PQI 667 CL5 אבל סטיק אחד, למרות שזה לא אמור לפגוע ב DC. במחיר של 280 לזוג.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6266

יש בנועה גם זיכרונות 800 אותו דבר כמו הPQI שהבאתי ^^ במחיר של 320 לזוג של 1Gי. (2X1G)

פורסם

1) מה זה משנה כמה זה עולה? בחנות באילת זה עולה הכי זול, נו ו . . . :nixweiss: תמיד קונים רק ליד הבית. אם אתה ילד שמשחק ואין לך צורך קיומי עם המחשב זה מילא לקנות באיזה חור. אם אתה צריך את המחשב לעבודה אז רק ליד הבית. לחכות שבועיים לשלוח ועצבים על עבודה שאי אפשר לעשות או לרוץ לשכנים לבקש מחשב זה משהו שאני לא ממליץ לאף אחד. יעלה עוד 100-200? אז יעלה, הדשא של השכנים תמיד ירוק יותר

ושוב, מי שלא עושה OC שיקנה CAS4

מי שעושה שיילך על מהירות גבוהה

ו... לקנות זוג של 2 ג'יגה ולא 4 של 1. פחות סטיקים שהמעבד צריך לגשת אליהם,יותר ביצועים.

פורסם

אני שמעתי שהלוחות החדשים של אסוס בעייתים האמת אבל לא משנה

אני אומר תיק מה ש Barel אמר רק עם לוח של ABIT P35 E .

פורסם

לדעתי כל הלוחות טובים ב MIDRANGE של ה P35 ...כולם אובקלוקרים די טובים ....ה ABIT IP35 E מגיע עם קירור של ה MOSFETS ,לעומת לוחות באותה רמה \מחיר כמו ה גיגייט או אסוס \DFI \FOXCON MSI ,אבל הוא מגיע רק חצי לוח של SOLID CAPS ,לדעתי זה חיסרון אבל לא גדול ביחס למחירו .

פורסם

לדעתי כל הלוחות טובים ב MIDRANGE של ה P35 ...כולם אובקלוקרים די טובים ....ה ABIT IP35 E מגיע עם קירור של ה MOSFETS ,לעומת לוחות באותה רמה \מחיר כמו ה גיגייט או אסוס \DFI \FOXCON MSI ,אבל הוא מגיע רק חצי לוח של SOLID CAPS ,לדעתי זה חיסרון אבל לא גדול ביחס למחירו .

או, דעות כאלה אני אוהב. זה בחור שקול ראש :yelclap:

פורסם

1) מה זה משנה כמה זה עולה? בחנות באילת זה עולה הכי זול, נו ו . . . :nixweiss: תמיד קונים רק ליד הבית. אם אתה ילד שמשחק ואין לך צורך קיומי עם המחשב זה מילא לקנות באיזה חור. אם אתה צריך את המחשב לעבודה אז רק ליד הבית. לחכות שבועיים לשלוח ועצבים על עבודה שאי אפשר לעשות או לרוץ לשכנים לבקש מחשב זה משהו שאני לא ממליץ לאף אחד. יעלה עוד 100-200? אז יעלה, הדשא של השכנים תמיד ירוק יותר

ושוב, מי שלא עושה OC שיקנה CAS4

מי שעושה שיילך על מהירות גבוהה

ו... לקנות זוג של 2 ג'יגה ולא 4 של 1. פחות סטיקים שהמעבד צריך לגשת אליהם,יותר ביצועים.

אלכס, אני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה.

1. לדעתי מחשב לא קונים ליד הבית, בדיוק כמו שטלביזיה או מיקורגל אתה לא קונה בחנות הכי קרובה לבית, אתה קונה מחשב איפה שזול לקנות ( כולל נסיעות ) והחנות אמינה. ההפרש בין חנות זולה ליקרה יכול להיות הרבה יותר מ 200 שקלים למחשב שלם. וגם אם, לפי הדוגמה שלך, ההפרש הוא 100-200 שקלים - זה המון, ב 200 שקלים האלו יש לך כמעט עוד 2 גיגה זיכרון.

2. כנראה שיש פה אי הבנה אז נפשט את זה : קח שתי מערכות דומות לחלוטין ( מעבד זיכרון לוח אם וכו' ) באחת זיכון DDR2 533 "מהיר " עם תזמונים 4-4-4-12 , ובשניה זכרונות DDR2 667 עם תזמונים נמוכים( ...5.5 ) - אתה מודע לעובדה שהפרש בביצועים ( לטובת DDR2 667 ) הוא ברוב המערכות מינימלי ולא מורגש ?

בהתחשב בזה שהמחיר של DDR2 667 הוא זול יותר אז מה הטעם לקחת DDR2 533 ?

פורסם

אא וכן -שמעתי שיש החזרים\בעקבות אי תקינות הלוח \פגמים ביצור של הלוחות של -ASUS......לא שמעתי על שאר החברות :nixweiss:

פורסם

לי יש ASUS P5K-E WI-FI והוא עובד מצויין.

אין איתו שום בעיות שנתקלתי בהם עד כה .

פורסם

אלכס, אני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה.

1. לדעתי מחשב לא קונים ליד הבית, בדיוק כמו שטלביזיה או מיקורגל אתה לא קונה בחנות הכי קרובה לבית, אתה קונה מחשב איפה שזול לקנות ( כולל נסיעות ) והחנות אמינה. ההפרש בין חנות זולה ליקרה יכול להיות הרבה יותר מ 200 שקלים למחשב שלם. וגם אם, לפי הדוגמה שלך, ההפרש הוא 100-200 שקלים - זה המון, ב 200 שקלים האלו יש לך כמעט עוד 2 גיגה זיכרון.

2. כנראה שיש פה אי הבנה אז נפשט את זה : קח שתי מערכות דומות לחלוטין ( מעבד זיכרון לוח אם וכו' ) באחת זיכון DDR2 533 "מהיר " עם תזמונים 4-4-4-12 , ובשניה זכרונות DDR2 667 עם תזמונים נמוכים( ...5.5 ) - אתה מודע לעובדה שהפרש בביצועים ( לטובת DDR2 667 ) הוא ברוב המערכות מינימלי ולא מורגש ?

בהתחשב בזה שהמחיר של DDR2 667 הוא זול יותר אז מה הטעם לקחת DDR2 533 ?

האמת? הופתעתי מכך שאתה בן 27. אבל מקרה קלאסי של לקוח מפילוח שוק ה"עדר" אלה שחורשים על זאפ כל הזמן וקונים ע"פ מחיר בלבד ומדברים בערך כמו שכתבת פה.

זה בסדר, גם כאלה התפכחו אצלי בכמה מקרים עם פתגם שגור בפיהם שלבסוף הבינוהו כ "יקר לי לקנות בזול".

רק מה, בוא אני אגיד לך מה ההבדל בין מחשב לטלוויזיה או מכשיר חשמלי אחר שקונים ב"שקם אלקטריק ו "מרעה" אחר של העדר.

1) בטלוויזיה יש חלק אחד,מכלול. כשאתה קונה, אתה קונה מכשיר אחד

- מחשב אתה קונה בהמון חלקים קטנים כאשר זה שווה ערך לטלוויזיה רק אם אתה תקנה מחשב מותג המגיע יחדיו וזה לא מתיישב עם דעתך כ "לקוח חכם" שקונה בנפרד בזול.

2) כאשר אתה צריך לתקן טלוויזיה, אתה הולך למעבדה בעיר מגוריך, הרי ידוע שהספקיות משתדלות להקים או לעשות הסכם עם מעבדת שירות ברוב הערים הגדולות.

- כאשר אתה קונה מחשב, אתה צמוד לתיקון ומסירת רכיבים להחלפה אך ורק בחנות בה קנית את זה. מכאן נגזרות שתי בעיות:

- איבוד זמן שהולך לאיבוד כאשר אתה נאלץ לוותר על יום עבודה כדי לנסוע לחנות או לחילופין לארוז,לעמוד בתור,לדאוג לביטוח החלק כשאתה שולח אותו בדואר,הלוך חזור.

- במקרה והחלק נפגם במשלוחף הביטוח מכסה עד חצי אלף שקל (הערך) ואם שלחת משהו מעבר - תהיה חזק . . . או תפנה לבית משפט לתסיעות קטנות, שוב - היה חזק . . .

3) כשאתה קונה טלוויזיה, ליצרן יש מערך שלם של תמיכה, נציגים בטלפון, מערכת פתיחת קריאות ותקלות אשר נמצאות במעקב אחרי כל פיפס ומתן שירות מיטבי.

- כאשר אתה קונה מחשב אתה נתקע מול חנות בודדה, עד מספר סניפים מקסימום בלי כל הנ"ל. במקרה הגרוע קנית ברשת, ועל KSP ואייבורי כבר שמענו בTLUNA.CO.IL:

זקוק לרענון? בבקשה: http://tluna.co.il/companies/subCategory.asp?catID=46&subCatID=66

הלאה. לגבי הזכרונות

ההיפך. לא הבנת אותי.

1. זכרונות 667 לרוב יקרים יותר ואם יש דגם שזול מזכרונות533, הרי שאיני רוצה לגעת בו לעולם או חס וחלילה להמליץ ללקוח שלי עליוף שהר אני זה שעומד מאחורי המילה שלי ומאדים פנים במקרה של תקלה. סטנדרטים של שירות שאני לא עובר עליהם,אישית.

2. כאשר איש רציני כגון עורך וידאו/סאונד/תלת מימד עובד על מחשב, הדבר האחרון שמעניין אותו זה OC. קודם כל זה השקעה של חצי אלף שקל לגוף קירור טוב וזכרונות מהירים יותר וכשמדובר על 4 ג'יגה זה מגיע אף מעבר לחצי אלף לזכרונות מהירים יותר = ממש לא שווה. כשיש קיץ והטמפרטורות עולות, אלה לא האנשים שאתה רוצה שיתקשרו אלייך בטענה ש "למה עשית לי OC ועכשיו המעבד מתחמם וצריך להוריד אותו ואני מפסיד זמן עבודה".

3. זכרונות עם CAS נמוך למחשב ללא OC הם הבחירה הנכונה. מה גם שההבדל הוא של כ 15 שקל לזכרונות 533 המתאימים למעבד Q6600 ע"פ החלוקה של 1066 חלקי 4 כפול 2=533 שיותר מזה המעבד גם לא צריך. לפירוט פתח נושא חדש.

מקווה שהסברתי עצמי כראוי. פירטתי, אך אם דרושה חפירה, רק תגיד ואשמח לסבר את אוזנך עם הסבר משכנע יותר.

לי יש ASUS P5K-E WI-FI והוא עובד מצויין.

אין איתו שום בעיות שנתקלתי בהם עד כה .

צריך עוד תגובות כאלה. זה כאילו קוני ג'יגהבייט הם חברה צעירים יותר ש"שומעים" ורצים לספר לחברה, מה שקוני "ASUS" הוותיקים לא עושים כי הם לא מרגישים צורך להתרברב במלך הבלתי מעורער של לוחות האם כבר מדור ה P3V4X האגדי בשנות ה90. אבל זאת רק הסברה שלי.

ואגב, רוצה עוד לוחות שפועלים ללא דופי במחשבים של לקוחותיי ? בבקשה:

P5K-C - לוח שמכיל סלוטים גם ל DDR3 וגם ל DDR2 עובד כמו אבן כבר חצי שנה.

לוח P5K DELUXE - לוח עם קירור מעולה ועוד כמה פיצ'רים שעובד יפה כבר 4 חדושים לערך

לוח P5KE WIFI שהרכבתי שלשום והתגובה היא מצויינת , בעיקר האנטנה הנהדרת שלו.

לוח P5K שמתפקד כבר כמעט שנה.

לוח P5K SE שמתפקד כחצי שנה ללא כל דופי, הלוח הכי זול והלקוח הכי מרוצה ממנו. קיבל את כל מה שהוא היה צריך במחיר עלות יחסית לסדרה זו.

ולוח P5K V במחשב המיועד לשימוש משרדי עם כרטיס מסך GMA 3100 מובנה כבר כמה חודשים.

כן, גם הג'יגהבייט עובד יפה, אבל לא אמרתי עליהם שום דבר רע, רק שהם לא "משהו סופר אקסטרא פנטאסטיק שמצדיקים המלצה יתרה כאילו אסוס טובה פחות או יקרה יותר. לא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים