עבור לתוכן

יתכן שבוצעה חסימה של פורטים דרך הספקית לEMULE?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי אני נמצא ללא התחייבות ב39 שקלים לחודש ביום הראשון שיהיו לי איתם בעיות אני מתנתק ועובר לחברה אחרת שוב וכך חוזר חלילה....

הערה כאשר עוזבים באמצע חודש משלמים את החלק היחסי של החודש ולא חודש שלם כך שתמיד אפשר לעזוב במידה ואין התחייבות

• תגובות 71
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אכפת לי אני נמצא ללא התחייבות ב39 שקלים לחודש ביום הראשון שיהיו לי איתם בעיות אני מתנתק ועובר לחברה אחרת שוב וכך חוזר חלילה....

הערה כאשר עוזבים באמצע חודש משלמים את החלק היחסי של החודש ולא חודש שלם כך שתמיד אפשר לעזוב במידה ואין התחייבות

נשמע טוב, אפשר עוד פרטים, מה מהירות הגלישה והאם הוסיפו לך עוד דברים לחבילה (תא דואר גדול, אנטי ספאם וכו')?

פורסם

מה זה "נשמע טוב" ? זה הרגיל אצל ISP נורמאלי (כמו בב"ל...)

פורסם
  • מחבר

אכן כן אין שום דבר מיוחד בחבילה 39 ש"ח ל1.5MB כמו ברוב החברות אך יש לציין שזה ללא התחייבות.....

כעיקרון אם הייתי לוקח עם התחייבות לחצי שנה הייתי מקבל חודשיים חינם ולאחר מכן 33 ש"ח לחודש שזה זול מאוד אבל העדפתי לוותר ולהתעקש על ללא התחייבות

ב39 ש"ח כאשר בדרך כלל המחיר ללא התחייבות הוא 49 ש"ח

פורסם

'בד"כ' ? בISP נורמאלי זה 39 ללא התחייבות (בב"ל ....)

אגב, לחברים שבדקו את הטורנטים מקודם - בדקתי שוב כעת עם 2 טורנטים "רגילים" אחרים (ידוע, זה בוקר...) אך עם הרבה מקורות -

http://www.mininova.org/search/house/8/seeds

וגם שם הגיע ל~170K. בהחלט יתכן כי זו השעה המוקדמת... אבדוק שנית בערב.

אם תבדקו גם נוכל להשוות .

פורסם
  • מחבר

'בד"כ' ? בISP נורמאלי זה 39 ללא התחייבות (בב"ל ....)

לא זה לא !! תאמין לי זה אחרי שדיברתי כבר עם שרות הלקוחות שלהם רק לאחר התעקשות הם מוכנים לעשות במחיר הזה ללא התחייבות

אחרת במחיר גבוה יותר!!!

פורסם

'התעקשות' זה חלק טבעי מהתרבות הצרכנית המקומית כאן... מה ההתרגשות ? ...

פורסם

המחיר המומלץ ל1.5 מגה , לפי משרד התקשורת הוא 30 שקלים לחודש , שלא יעבדו עליכם.

אני גלשתי אצל ברק ללא התחייבות ב29 שקל , וככה גם בזהב.

ואפילו זהב רצו לתת לי ב25 שקל בחודש ללא התחייבות אם אני אשאר.

החברות היחידות שלא מסכימות ב29 שקל ללא התחייבות , הן נטוויזן ו012 נראה לי.

כרגע אני אצל 014 ב29 שקל לחודש , ללא התחייבות וגם שוקל לעבור..

השאלה לאן ? עד עכשיו שמעתי שנטוויזן מגבילים פורטים..

moranga , אתה יכול לתת לי אולי [ בהודעה פרטית] שם של קובץ שאתה מצליח להוריד טוב באמיול ? ואת שם השרת שאתה מחובר דרכו ?

לא יודע מה להגיד לכם , אני לא רוצה לעזוב את בזק. ומקווה שזאת תקלה זמנית

פורסם
  • מחבר

השרת הוא Razorback 3.2

קובץ טוב אין חיה כזו הרי זה אמיול הולכים לפי מקורות תריץ חיפוש לקובץ כלשהו ותחפש הכי הרבה מקורות

פורסם

תביא לינק ל"מחיר המומלץ" של משרד התקשורת.

פורסם

תביא לינק ל"מחיר המומלץ" של משרד התקשורת.

בנושא הספקיות ככל שידוע לי אין רגולטור שמכתיב מחירים.

על כל פנים אם אנחנו כבר בנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478842,00.html

(אני לא בטוח שזה חוקי להשמיץ בלי לתת ללקוח "אימות" ומבחני תוצאה חד שלא משתמעים לשתי פנים).

פורסם

את האמת באמת לא בסדר, ז"א נציגי שירות זה ככה, אני בחיים לא אומר 100% בשום נושא שאני לא יודע בוודאות שזאת הבעיה, בתמיכה טכנית זה כמעט אף פעם אבל להגיד בוודאות במלוא ביטחון "X חוסם ככה ו Y חוסם ככה" זה לא אתי, חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים