עבור לתוכן

יתכן שבוצעה חסימה של פורטים דרך הספקית לEMULE?

Featured Replies

פורסם

משום מה לא הצלחתי לנגן את ה MP3 ששלחת למרות ששינתי את הקובץ.

נסה להוריד מ 1 -2 בלילה ותראה אם יש הבדל במהירות, ואל תשכח לתת תוצאות .. :xyxthumbs:

• תגובות 71
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין בעיה , אני אתן.

פשוט תשמור את הקובץ על השולחן עבודה איך שהוא , ותגרור אותו לפלייליסט בווינאמפ.

פורסם

אז זהו ידידי מה שמוגבל הוא לא ה DOWNLOAD אלא ה UPLOAD כמה שזה נשמע מוזר,אבל כך עובד Traffic Shaping .

...מכיוון שתוכנות השיתוף מזכות אותך בהורדה ע"פ מה שאתה מעלה ...

ידידי היקר, תודה על ההסבר המושקע. אין לי כל כוונה לנתח את הטכניקות שמשתמשות הספקיות להגבלה. חשוב לי מי מגביל ומי לא. ההסבר שלי - פשוט יותר: אם אין CAPPING של הספק - - מקורות "חלשים" (או כמובן - חוסר מקורות), הם אלו שיגרמו להורדה איטית. אישית אני מגביל (לא הספקית) את קצב הUL שלי לכ70% מהמכסימום שלי, ומומלץ לכולכם לעשות זאת , גם לך. זה חיוני. תנסה לא להגביל -תראה שהגבלת את עצמך בDL לקצב הUL (אמרו 20K ?... )

כמובן שגם הרוחק בגיאוגרפי שלנו מהעולם - לא ממש עוזר. בהחלט יתכן שספקיות מגבילות UL בP2P , אבל זה לא ממש מעניין אותי. ביטטורנט עצמו - לא מבצע כל הגבלה (בשרתים ציבוריים, בפרטיים כן) או התניה בUL. בOpenOffice הוא הוכחה ניצחת לביצוע הגבלה מצד הספק - וזה מה שחשוב (ללקוח).

פורסם

rafi_d

Traffic Shaping ,כבר מיושמת אצל ספקי אינטרנט בחו"ל ממזמן.

אני מציע לך לקרוא גולשים זועמים ועובדות מוכחות אצל גולשים מחו"ל.

הטכנו' הזו כבר הוכחה שהיא מיושמת אצל ספקי האינטרנט שם ואין אפילו ויכוחים על כך.

כמובן שאצלנו הכל מגיע מאוחר, לטוב ולרע.

בין אם זה מהירות גישה גבוהה יותר (לטוב) ובין אם זה להתחיל כאן משחק מלוכלך-Traffic Shaping?.

אפשר לטמון את הראש בחול ולהגיד הכל טוב , אבל מה לעשות זה לא המצב.

אבל כל התלונות של האנשים גם כאן בארץ הם לא מיקריים.

רשימת ספקים בחו"ל שמאיטים את התעבורה , ישראל לא מיוחדת או שונה מהם.

http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs

- לגבי לתת 70 אחוז מרוב הפס של ה UPLOAD זה ידוע וברור ,וברור שגם אני נוהג כך.

, אבל שוב...זו לא הבעיה.

פורסם

rafi_d

Traffic Shaping ,כבר מיושמת אצל ספקי אינטרנט בחו"ל ממזמן.

אני מציע לך לקרוא גולשים זועמים ועובדות מוכחות אצל גולשים מחו"ל.

הטכנו' הזו כבר הוכחה שהיא מיושמת אצל ספקי האינטרנט שם ואין אפילו ויכוחים על כך.

כמובן שאצלנו הכל מגיע מאוחר, לטוב ולרע.

בין אם זה מהירות גישה גבוהה יותר (לטוב) ובין אם זה להתחיל כאן משחק מלוכלך-Traffic Shaping?.

אפשר לטמון את הראש בחול ולהגיד הכל טוב , אבל מה לעשות זה לא המצב.

אבל כל התלונות של האנשים גם כאן בארץ הם לא מיקריים.

רשימת ספקים בחו"ל שמאיטים את התעבורה , ישראל לא מיוחדת או שונה מהם.

http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs

- לגבי לתת 70 אחוז מרוב הפס של ה UPLOAD זה ידוע וברור ,וברור שגם אני נוהג כך.

, אבל שוב...זו לא הבעיה.

אני מאמין שזה אכן המצב, ספקיות האניטרנט כולן מאיטות את התעבורה בעיקר בשעות היום והערב ובלילה מאיטות פחות (בין השעות 24:00 ל 07:00), לדעתי יש לכך שתי סיבות עיקריות:

1. כדי שלא ישתמשו להם ביותר מידי רוחב פס ואז הן עלולות להיות בבעיית רוחב פס לכלל הלקוחות שלהם.

2. אני מנחש שיש איזשהו שיתוף פעולה בין ספקיות האינטרנט לבין חברות תקליטים, יוצרי סרטים, יוצרי משחקים, תוכנות וכו', אותן חברות "מבקשות" מספקיות האינטרנט להאט או אף לחסום משתמשים שמפעילים תוכנות P2P כמו אימיול וביטורנט ובתמורה הן ודאי "מתוגמלות" איכשהו, "תאוריית הקשר" (ראיתי יותר מידי סרטים).

הבעיה הכי גדולה זה אנחנו, כי כולנו יודעים שעובדים עלינו בעיניים, רק היום פורסם ש HOT משווקת חבילת גלישה 10 מגה ביט, תגידו לי למה אני צריך מהירות כזאת אם לא להוריד סרטים, שירים, משחקים וכו' בעזרת תוכנות P2P? וכמה UPLOAD אני אקבל בחבילה כזאת? ומה אנחנו עושים בנידון? כותבים על זה בפורום או מגיבים בטוקבק ב YNET או כל אתר אחר, למה אנחנו לא צועקים בקול גדול ש

ע ו ב ד י ם ע ל י נ ו ? ? ? למה אין על זה אף לא כתבה אחת בטלויזיה, בעיתון או באינטרנט (אולי פה ב HWZONE)? הספקיות ממשיכות לפרסם שקרים באמצעי התקשרות על מהירויות גלישה מדהימות ואנחנו ממשיכים לדעת שהם פשוט משקרים והציבור הרחב שרובו לא מבין שעובדים עליו ממשיך לשלם להם המון כסף על חבילות גלישה במהירות X והספקיות ממשיכות לספק 10% (במקרה הטוב) מה X המובטח וכמובן להאט או לחסום תוכנות P2P, אז בואו נתחיל בלהפציץ את הספקיות שאנחנו מחוברים אליהם בשאלות וגם בהאשמות, ונתחיל לשלוח אימיילים בנושא לאתרים גדולים כמו YNET, NRG, WALLA וכו' וגם לשלוח הודעה בנושא לתכנית תחקירים בטלויזיה כמו אמנון לוי או כלבוטק של רפי גינת שישלחו לספקית אינטרנט תחקירן ושיוציא משם מידע על הנושא, מי יודע אולי זה יעזור?

:nixweiss:

פורסם

הורדתי את הטורנט ההוא על 305, ואני על 2.5Mb... בזק+014..

פורסם

הטורנט ההוא לא רלוונטי !!

זה בדיוק כמו שנציג בטלפון בודק איך אתה מוריד מאתר הבית של הספקית עם הדפדפן.

פורסם

תרשה לי לא להסכים אתך. לנושא החסימות הוא כן רלוונטי. כמה פעמים אומר - ראה בבקשה מה יוצא ללקוח של נטוויזן, ואז תגיד - "לא רלוונטי".

פורסם

יש עוד עניין שחשוב לציין.

יש את הארגונים כנגד תוכנות P2P כגון RIAA, SPEEDBONE ואחרות שמפציצות אתכם במידע שגוי וגורמים גם הם להאטת הרשת.

ב- Utoreent למשל אפשר לראות כמה מידע לא רלונטי נשלח, זה מופיע בלשונית Genral-Wasted , לכן כדאי להפעיל IP FILTER , שיחסום את הארגונים האלה.

לכל מי שלא מכיר , במיוחד מי שעובד עם רשת ביטורנט כדי להתקין את PeerGuardian , מה שהיא עושה זה לחסום את כל הארוגנים האלה ולחסוך לכם רוחב בפס בשליחת מידע שגוי מצד הארגונים ולהאיט את התעבורה.

כל מי שמפעיל את התוכנה נדהם כמה היא חוסמת , יש LOG שמראה את זה.

http://phoenixlabs.org/pg2

VAZ - אני מוריד טורנט אחר ,ממש חוזר על עצמו הענין הזה...

20K הורדה , על חיבור 1.5 , זה נראה כאילו ממש הם מגבילים את רוחב הפס סביבות 10 אחוז.

אני מבין שגם אצלך זה אותו המצב.

ושוב אני לא מדבר על אותם טורנטים שיש בהם SEEDERS גבוהים ושמהם אתה רק מוריד כגון , טורנטים של לינקוס, אופן אופס ואחרים רשמיים בעלי כמעט אך ורק SEEDERS.

אני מדבר על טורנטים פופלרים ברשת עם המון מקורות , אלפים של מקורות בכל צד.

ומהירות נעולה סביבות 20 K שזה 10 אחוז מרוחב הפס.

מקרי ??

לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

אני בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט האמיול חסום ומוריד בצורה איטית מאוד עד 20 K במקרה הטוב כאשר עד לפני כ4 שבועות הורדתי על למעלה מ100K איזה עצבים עם החסימות האלה האם גם עכשיו 014 הצטרפו לחסימות ????

פורסם

זו המהירות שלי מהטורנט המדובר.

לקוח של בזק בינ"ל ותשתית בזק, 5 מגה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זו מהירות יפה, לא ?

פורסם

זו מהירות יפה, לא ?

אחרי ה9 קיי הקבוע ב012, אני בהחלט מרוצה... :)

פורסם
  • מחבר

היום החלפתי ספק לאחר הרמת ידיים של התמיכה הטכנית של 014 והפלא ופלא תוך 3 דקות האמיול שוב חזר לחיים הורדה על 160 כבר למעלה ממספר שעות כך שלא יעבדו עליכם כנראה שאין מנוס מלהחליף ספק כל מספר חודשיים כרגע אני בנטוויזן

פורסם

היום החלפתי ספק לאחר הרמת ידיים של התמיכה הטכנית של 014 והפלא ופלא תוך 3 דקות האמיול שוב חזר לחיים הורדה על 160 כבר למעלה ממספר שעות כך שלא יעבדו עליכם כנראה שאין מנוס מלהחליף ספק כל מספר חודשיים כרגע אני בנטוויזן

חכה שתעבור את המכסה החודשית להורדה וכנראה שוב הספק יגביל לך את המהירות.

כנראה ללקוח חדש הם פותחים את הברז ואז לאחר כמה זמן מחליטים זהו הגיע הזמן לסגור.

אבל אם עברת מבזק בינלאומי ואין לך הגבלת מהירות באמת אולי זו השיטה, להחליף ספק כל פעם שמתחילים הבעיות.

אני גם בבזק בינלאומי ובהחלט שוקל לעשות את זה, ההורדה פשוט בלתי נסבלת , לא עובר את ה 20 קיי, ועד לפני כמה זמן הכל היה בסדר גמור.

אני מציע לך גם לבדוק מה המכסה החודשית שהם מקצים לך ותשתדל לא לעבור אותה כדי שלא יאטו לך את התעבורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים