פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים מחבר מה שרשמתי זה הכרטיס מסך שלי?ולא שווה להחליף אותו? אם אני אשים מתאם זה מספיק?לא תהיי ירידה באיכות?
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים לא הבנתי - על איזה מתאם מדובר? מישהו פה דיבר על מסך שאין לו חיבור VGA? למה לא לחבר VGA ל-VGA וזהו?
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים ממש לא כדאי,השיפור שמגיע עם DVI הוא מזערי עד אפסי מנסיוניאם הניסיון שלך מסתכם ב-6600GT או בכרטיסים עדכניים אחרים אז הוא לא שווה הרבה.יגאל, תוריד CPU-Z ותאמר לנו בבקשה מה דגם הלוח שלך (מתחת ל-mainboard).
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים מחבר אחי אם תוכל להסביר לי מה רשמת במשפט הראשון לא הבנתי!ורשום לי במודלp4vm800צקיך עוד פרטים?
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים נראה שמדובר בלוח הזה ובכרטיס המסך שמובנה עליו.אני הייתי מחפש כרטיס AGP זול עם יציאת DVI. אני מאמין שכרטיס המסך הקיים לא ייתן לך איכות תמונה גבוהה בחיבור ה-VGA שלו.
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים מחבר אפשר לקבל עוד פירוט לדבי מה לחפש כי אני לא מבין כלום בחומרה,איזהב סוג ואיזה כניסות לחפשדרך אגב כמה זה יכול לעולות?
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים אם אתה מתכוון ל-VP930 כדאי לך לרכוש עבורו כרטיס מסך עם DVI. החדות של הטקסט תשתפר בו. כשהשוויתי אותו לפני זמן רב מול S1931 - שניהם בחיבור VGA - ראיתי שב-VP930 הטקסט פחות נעים לצפייה מהאיזו, כך שבחיבור הזה ה-VP930 לא ייתן תמורה מלאה לכסף.
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים כמו שמסתבר מהביקרות ההשוואתית, כמובן שהאיזו יותר טוב מבחינת שמירת ניגודיות גבוהה לאורך סקלת הבהירות, תמונה מאוזנת בצבעים ותיפעול בהירות זריז יותר.בגלל התימחור שלו אני אמליץ עליו רק במקרה של עריכת תמונות לצד גיימינג ביחד. לגבי ה-VP930 אני מבין שאתה רוצה להשתמש בו לגיימינג, לכן הוא יהיה מספק.
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים מחבר לא ממש לא,אני לא משחק אני לרוב אינטרנט וטקסטים אבל צייניתי שאני לא רוצה לשלול את האפשרות שאני אשחק פה ושם מדי פעם בעתידאבל לרוב אני רק טקסטים
פורסם 2007 בנובמבר 2417 שנים בחיבור DVI שניהם יספקו אותה איכות טקסט. למה שלא תלך על 971P הזול יותר הוא קרוב מאוד לאיזו מבחינת איכות תמונה. רק תצטרך לראות אם SoftMCCS תהיה נוחה לשימוש בשבילך עם הסמסונג במידה שאין תאימות חומרתית לכרטיס שתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.