פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות:HP 5610HP 4283BROTHER DCP-540CNמה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים שמעתי שהמדפסות של HP זוללות דיו ,אני לא יודע אם זה נכון באמת, תנסה לבדוק את זה איכשהו.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים אם אתה לוקח HP אז רק הראשונה (היתרונות - אמינות, אבל זוללת דיו).מנגד יש לך את BROTHER שברוב המדפסות המשולבות שלהן יש 4 מיכלי דיו נפרדים וגם הדיו הוא יותר זול מHP.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר ששאלתי פה על איזה מדפסת ללכת אמרו לי דווקא על ה4283מישהו יכול לתת לי המלצה חד משמעית...שתי הראשונים שהגיבו לא היו החלטיים...
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים בלי ספק ה brother.גם נוחה יותר לשימוש וגם הרבה יותר חסכונית. גם אנחנו וגם שכנים שלנו שקנו גם אותו דגם מאוד מרוצים.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים לי יש בכלל LEXMARK , ממש הרבה בעיות , חובה לשים בה דיו מקורי , אין תחליפי ואין כלום.והדיו השחור והצבעוני ביחד עולים יותר מהמדפסת עצמהכאילו בכל פעם שנגמרים לי הדיו : השחור והצבעוני , אני פשוט קונה מדפסת חדשה.סקס
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים לי יש מדפסת של בראודר mfc 240c והיא ממש תותחית אין לי איתה שם בעייה וכלום התקנה פשוטה ומה לא אני החלפתי לה פעם אחת ראשי דיו והצלחתי להדפיס 1030 דפים ועדין אני יכול להשתמש בה ממש מומלצת
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר השאלה אם אתה צריך פקס כי ה 4283 בלי פקס והיא הכי חסכונית מביניהם.אני לא צריך פקס.ללכת על ה4283? אתה אומר שהיא הכי חסכונית, אבל כל השאר אמרו פה שHP בזבזניות ועדיף לי ללכת על הBROTHER..
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אתה יכול לסמוך על רונאלדו.מי שאומר שכל HP בזבזניות לא הייתי מתיחס לדבריו במלוא הרצינות. הכל תלוי בדגם.גם לי יש מדפסת של ברדר שהיא בזבזנית.אז מה כל הברדר בזבזניות?שטויות במיץ.לדעתי זה די נגזרת של המחיר.עד כמה שידוע לי,יש המון מדפסות שלא מגיעות אם מיכל מלא ולכן זולות יותר.לסיכום אני מציע לך לסמוך על רונאלדו או על מישהו אם נסיון אישי אם כמה מהן
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אין דיו חסכוני יותר בשוק הזרקת הדיו מהראשים החדשים של HPראש 140XL שמספיק ל 1000 דפים שחור (לא מגיע בקופסא שאתה קונה את המדפסת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.