עבור לתוכן

The end of All - Photoshop

Featured Replies

פורסם

100%?

וואו זה מדהים

פורסם
  • מחבר

לא... הכול פוטושופ חוץ מהכוכב למרות שאפשר להכין אבל התעצלתי :P

פורסם

חמוד מאוד. גם העובדה שזה קטן מוסיפה.

אין לי הרבה זמן להגיב, אז אני אציין רק כמה דברים בולטים:

דבר ראשון, תסכים איתי שההילה הכחולה מסביב לכוכב הגדול נראית לא במקום, בגלל הקו הכחול החזק מדי שמקיף את הכדור. הוא צריך להיות עדין בהרבה, ובנוסף האיזור הזה צריך גם לשקף את הסביבה (זה יהיה גם דרמטי ויפה יותר)

דבר שני, האיזור למטה של הערפל הסגול נראה קצתת גס מדי ועבה מדי בצורה שלו ובאופן שהוא דועך (נראה שהשתמשת במברשת גדולה מדי ולא ירדת בהדרגה בגודל). ולטעמי הסגול הוא רווי מאוד.

דבר שלישי חשוב - אתה לא עקבי עם מקורות האור שלך. 2 הכוכבים מוארים כל אחד ממקום שונה לגמרי, וכנ"ל לגבי ההצללות שלהם שממש לא תואמות את מקורות האור (האזורים המוצלים אפילו חופפים את אלו המוארים, ולכן נראים לא משכנעים). בנוסף, תאורה לבנה לגמרי נראית לא במקום בעבודה צבעונית שכזו..

דבר רביעי - היה נחמד אם המטאור היה משרה תאורה צהובה על הכוכבים.

מה שאהבתי בציור זה את התוכן של הכוכבים, הסגנון האסתטי והחלק של העבודה באופן כללי (למרות שהצבעים קצת רוויים מדי לטעמי, נראה מתאים יותר לפנטזיה לילדים. אם זו הכוונה אז בהחלט השגת אותה, אבל על חשבון היעדר קשר למציאות), והציור של המטאור.

פורסם

נחמד.. ;)

רק בתוספת למה שנאמר מעלי... הצל על הכוכב הכחול נראה ממש לא אמין ויותר מדי חד, עפ"י הציור נראה כאילו יש נקודה של אור וכמה מטרים אחרי יהיה חושך מוחלט.... צריך להיות מן Fade בין האזור של האור לבין החושך ששם כביכול "אחר הצהריים".

המשך כך :yelclap:

פורסם
  • מחבר

חיכיתי לתגובה שלך MAGE :D

מה שניסיתי להשיג זה באמת את הלא אמתי אלה משהו פנטזי כזה ובידיוני.

תודה על ההערות אני מתכוון לתקן כל מיני דברים בעבודה ולפרסם חדשה.

אתה צודק שלא התמדתי במקורות האור בתמונה וזה טעות שלי, כי רציתי לעשות קיצור דרך ולהחביא את הכוכב הקטן מאחורי הגדול וכך שלא יראו את הצל, כנראה שלא מוצלח כל כך :P

בכל מקרה תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים