עבור לתוכן

קיבלתי את הVP930-3 שלי. כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

מסך יפיפה. צבעים עמוקים מאוד, והוא ללא ספק מסך הLCD היציב ביותר שנתקלתי בו.

1. התקנתי את Perfect Suite אך התוכנה עצמה לא עובדת - התפריטים חסומים.

הרצתי חיפוש על זה וגיליתי שאולי זה נובע מהעובדה שאני חיברתי את המסך שלי בחיבור DVI. האם זה באמת הגיוני? הרי אני לא אחבר אותו בD-SUB בשביל התוכנה הזו? אם מישהו חיבר בDVI והצליח להשתמש בתוכנה אשמח לדעת איך עשית את זה...

הבנתי בנוסף שהתוכנה הזו לא מומלצת באופן כללי, כי היא תופסת הרבה משאבים ולא נוחה לשימוש. אם אחליט באמת לא להשתמש בה כלל:

2. יש תוכנת Pivot אחרת שהייתם ממליצים לי להשתמש בה? זו תכונה של המסך שהייתי רוצה להשתמש בה.

3. המסך בהיר עד כדי כאב עיניים לא מבוטל לאחר צפייה ממושכת של שעה-שעתיים. מה הכיוונונים המומלצים ביותר עם המסך הזה? אני הכי מרוצה מהניגודיות במצב הSRGB, אבל במצב זה אפשרות כיוון הBrightness ננעלת וזה ממש ממש בהיר לי.

פורסם

לא יודע לגבי 1 ו-3, אבל בקשר ל-2, אם כל המטרה שלך היא לסובב את המסך למצב PORTRAIT מדי פעם, iRotate היא תוכנה קטנה שתעזור לך פה.

פורסם

לגבי 3 אולי אתה חדר אם האורות סגורים ואם אתה מדליק את האור זה יעזור לעיניים שלך עם האור החזק

פורסם

תתחדש, אני מאוד מרוצה מהמסך ואפילו התוכנה איפשרה לי לכייל את הצבעים. אתה יכול לעדכן את התוכנה דרך OPTIONS ואז UPDATE. אצלי תוכנת ה PIVOT לא עובדת אבל אני משתמש בדרייברים של כרטיס המסך ע"מ לאפשר סיבוב של המסך.

תשאיר את חיבור ה DVI הוא עדיף. תמונה חדה מקצה לקצה עם טקסט חד בלי כיוונים.

אגב אצלי לא מסנוור בכלל ובאור שמש מלא אפילו התאורה המקסימלית של המסך נמוכה טיפה.

ההגדרות אצלי:

טמפ' צבע 6500K

ניגודיות 70

בהירות 100

פורסם

מישהו מכם יכול להגיד אם המסך טוב למשחקי fps כמו cod4 ??

פורסם

אני לא מכיר את דגם ה-3 ולא יודע מה ההבדל ביניהם.. אבל לי יש את ה VP930 הרגיל והוא אחלה.. מעולה..

אין שום בעיה עם משחקי FPS.

פורסם

VP-930 הרגיל הוא סבבה (לפי העדויות) למשחקי FPS אבל כשאני קניתי את שלי, לאחר לבטים רבים, קיבלתי את רוויזיה 3 (VP930-3) ונתקלתי בתופעת קורונה (הילה לבנה מסביב לעצמים במשחקי תלת מימד בתזוזה) שפשוט גרמה לי להחזיר את המסך במיידי :'( מבירורים מסתבר שכנראה שבמהדורות האלה של המסך הם הגבירו את ה-Overdrive (אם אני לא טועה זו טכנולוגיה שנועדה לתת יותר מתח לפיקסלים וכך הם יחליפו מצב יותר מהר) מה שגורם לתופעת הקורונה. איפה ראיתי את הקורונה? SWAT4 שבו שיחקתי באותה תקופה, תוך כדי תזוזה ראיתי הילה לבנה סביב השוטרים שאיתי או סביב גופות על הריצפה ואפילו סביב רהיטים - שוב אני מדגיש, ההילה הזו מופיעה רק בתזוזה, אני מאידך קיוויתי שזה רק דמיון מפותח אבל .... היום יש לי LG שאני מאד מרוצה ממנו שגם אותו קניתי בהימור (לא ממש ידעתי מה הוא שווה למרות שראיתי למה הוא מסוגל בחנות)

אם אתה מעוניין אתה יכול לחפש את הדיון הישן שלי על ה-VP930 למרות שאני חושב שדי סיכמתי כאן את הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים