עבור לתוכן

בעייה בקירור המיים

Featured Replies

פורסם

חברייה אני צריך דחוף את עזרתכם!

יש לי בלוק קירור של SWIFTECH APOGEE המשאבה והמיכל שלי הם גם של SWIFTECH והרדיאטור שלי הוא של THERMALTAKE עכשיו המערכת שלי יכולה להראות בצד בכל מקרה אני אפרט מעבד C2D E6600 לוח אם MSI P6N וספק כוח 420WATT של EZCOOL שבא עם המארז עכשיו כאשר אני מחבר את הכל, הכל עובד אך לא רואים כלום על המסך בדקתי אולי אין מגע בין הבלוק למעבד אז ניקיתי את המשחה ומרחתי חדשה ועדיין לא עובד כאשר אני מחליף לקירור הסטוק הכל עובד לא עייפתי ולכן ניסיתי עוד פעם עוד פעם הכל אותו דבר קירור המים עובד הכל עובד אך אין אות על המסך החלפתי לסטוק וכלום לא עובד ניבהלתי ניסיתי לשנות דברים עדיין לא עובד הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שיש בעייה בRAM הוא ניקה אותו וזה עבד עכשיו אני לא מתכוון לגעת בזה שוב ואני חושב שהבעייה העיקרית היא הספק..

יש מצב זה באמת הספק?

אם לא אז מה יכול להיות?

דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא 6200 TC לא צורך הרבה..

אז בבקשה אנשים תעזרו לי !!

פורסם

:hi:

1.תתחדש

2.בדוק אם המשאבה עובדת

3.בדוק שוב חוזק המגע בין ההיט-סינק לבלוק.

4.אולי הלוח "מגן" על עצמו בגלל שאתה לא מחבר את מאוורר המעבד-בדוק בביוס.

5.הזיכרון נשמע לי הכי בעייתי-הכוונה למתח...תעלה מתח.

6.הספק הוא סביר(בהזדמנות תחליף למשהו יותר נורמלי-המלצה)

ס"הכ המערכת שלך לא צורכת הרבה חשמל..תגיד אתה באובר-קלוק או על סטוק(אני מניח שברור לך שגם עם המים מתחילים בסטוק ומשם מטפסים)

מקווה שעזרתי...לילה טוב

נ.ב

תביא תמונות של המערכת בעיקר של הראדיאטור ואיזה מאווררים אתה משתמש עליו...קנית מנוע של פארארי ואתה שם לו רדיאטור של סוברו :-\

פורסם
  • מחבר

1- תודה :)

2- המשאבה עובדת

3- מה זאת אומרת ההיט סינק? זה הדבר הזה עם הקליפס שתופס את המעבד עצמו? אם כן אז המגע הוא מגע מלא כלומר מגע כמו עם הSTOCK אם לא יותר טוב

4- איך אני משנה בביוס את האפשרות הזאת כלומר שלא יגן על עצמו?

5- מה זאת אומרת תעלה מתחים? נאמר ואני עושה הכל ללא OC במצב STOCK ובעקרון כאשר המערכת מים תעבוד יציב וטוב רק לאחר מכן אני יתחיל לעשות לה OC למרות שכבר הגעתי בSTOCK ל-3.3 ואילו ל3.4 ...

6- כן בעתיד אני מתכוון לבצע שידרוג אך חשבתי שזו הבעיה העיקרי שלי מסתבר שאין בעיות עם הספק :)

וכן אני יודע שהרדיאטור מעפן אך לא יכלתי למצוא בחנות IQPC.CO.IL משהו יותר טוב לכן נאלצתי ללכת על זה ותודה על המחמאות גבר אני יעלה תמונות של המערכת מאוחר יותר :)

תמונות:

25cmsidecasefanjw9.th.jpg

blockrg8.th.jpg

block2dz6.th.jpg

fullysystemviewinsidebd4.th.jpg

fullywatercoolingsystemhy8.th.jpg

powersupplycc8.th.jpg

pumpreservoireo6.th.jpg

radiatorlc2.th.jpg

פורסם

אחלה תמונות...תודה. :xyxthumbs:

אתה חייב להחליף את הראדיאטור כמה שיותר מהר ללפחות אחד שיכול להכיל 2X120. :jump:

ראה את הפוסט שלי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296937.10

אפשר למצוא אותם ב50/100 ש"ח בחלקי חילוף והם יותר טובים מהכי יקרים של termochill

המשאבה היא כמו שלי-עובדת כבר שנתיים ברציפות,המכל מיותר אבל זו כבר העדפה אישית.אם תחליף לראדיאטור רציני יותר ,תראה תוצאות מעולות.

את הבסיס של הבלוק תנקה עם קטשופ-כן כן עם קטשופ אתה לא תאמין איך זה יחזיר את הברק(גורם לך לחשוב מה זה עושה לך בבטן... :hat:)

לגביי הראדיאטור ,הנה דוגמה(50$ עם משלוח=200 ש"ח)

http://cgi.ebay.com/WATER-H2O-LIQUID-COOLING-RADIATOR-FITS-IN-CD-BAY_W0QQitemZ110195849578QQihZ001QQcategoryZ80150QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

מה אתה יודע על הרדיאטור הזה פרט לתשבחות שהמוכר מרעיף עליו?

פורסם

כל מה ש LEE כתב נכון מאוד.

תתחדש! :xyxthumbs:

רק מספר הערות:

סיבה נוספת שיכול לגרום ללוח לא לעשות POST היא אם הידקת את הבלוק חזק מידי ואתה גורם ל FLEX של הלוח. רצוי להדק לפי ההוראות של SWIFTECH

הערה נוספת לגבי המשאבה - לעולם לא להריץ אותה ללא נוזל בתוכה.

ובדוק שהיא לא מתחממת יותר מדי בבסיס שלה - למען אריכות ימיה.

הרדיאטורים של SWIFTECH טובים וזולים גם כן:

http://www.sidewindercomputers.com/swqupora.html

http://www.petrastechshop.com/radiators.html

שתי החנויות עושים משלוחים לישראל.

פורסם
  • מחבר

רגע אם אני אשאר אם הרדיאטור הזה? מה הטמפ שאני יקבל במנוחה? ועד לאן ניראה לכם אני יגיע בOC?

פורסם

טמפ אתה תצטרך לראות...אנחנו לא קוסמים. :nixweiss:

כול מפרט וחלקים גם אם זהים מספקים טמפרטורות שונות.

הספק שלך עדיין חשוד בעיני.. :jump:

פורסם
  • מחבר

אבל אמרת אני אסתדר איתו בעת הרכבת הקירור :\

יש מצב אני אסתדר איתו והכל אך אני לא יצליח להמהיר את המערכת כי גג מערכת קירור כמו שלי צורכת גגגגג 20 WATT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים